evet kontrol ettim. bu arada monitörde hdmı girişi olmadığından bir ucu dvı d diğer ucu ekran kartı için hdmı olan bir bağdaştırıcı kullanıyorum onunla bir ilgisi olabilir mi?kabloları kontrol ettin mi
yok sistemi teknobiyotikten bu şekilde aldım onlarda zaten test edip gönderdiler.ekran kartın değiştirdi isen powerin gücü yetmeyebilir
darboğaz yapıyor olabilir ramlerını kontrol et oyuzden çök kapanıyor windows 10 sa anlarsın digerrlerınde dırek kapanıyorarkadaşlar toplama pc kullanıyorum. ekran kartı asrock rx570 8gb 256 bit. ama işlemci amd ryzn 3 1200. Bazen bilgisayar kendi kendine kapanıyor. hatta görüntü gidiyor ancak kasa ışıkları filan yanıyor. bekliyorum herhangibir değişme olmadığından reset atmak zorunda kalıyorum. acaba sistemde bir dar boğazmı yaşanıyor. yardımcı olabilir misiniz ?
sistemi alalı 2 ay oldu ve herhangibir parça değişimi yapmadım sorun 1 aydır var.Yakıın zamanda bir parça degiştirdiysen powerın gücü yetmiyor olabilir değiştirmediysen powerında sıkıntı olabilir
win 10 da dediğin gibi yaptım. bide ekran kartı anakartlamı darboğaz yaşar yoksa işlemci ilemi. eğer işlemci ileyse ondan olduğunu düşüyorum.darboğaz yapıyor olabilir ramlerını kontrol et oyuzden çök kapanıyor windows 10 sa anlarsın digerrlerınde dırek kapanıyor
Ana kartında veya powerında sıkıntı olabilir garantisi devam ediyor ise garantiye göndermeni tavsiye ederimsistemi alalı 2 ay oldu ve herhangibir parça değişimi yapmadım sorun 1 aydır var.
Post automatically merged:
win 10 da dediğin gibi yaptım. bide ekran kartı anakartlamı darboğaz yaşar yoksa işlemci ilemi. eğer işlemci ileyse ondan olduğunu düşüyorum.
bikaç günde bir oluyor hergün olmuyor genelde oyun oynarken oluyor ama bir seferinde normal film izlerkende olduEkran karti veya cpu isiniyor olabilir ,psu yetmemis olabilir,windows hdd ise bad sectorden donma yapabilir.ne siklikla yasiyosun bu sorunu ve ne yaparken genelde oluyor,sistem bostayken oluyor mu mesela
formatla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü dediğim gibi pc daha 2 aylık sıfır sistem yaniBilgisayara format attır düzelir
şimdi sistemde ssd var ve 100 gb boş alanı var. rami doldurdun kısmını anlamadım ram nasıl doluyorkisorun 1 aydır diyon ya ramini cok doldurduğun için olabilir emin değilim kullanmadığın oyun veya uygulama varsa sil yada virüs (bence)
kankam şu aşşağıya resimi nasıl ekliyonuz her yorum yaptığında ekliyor musun ? yoksa otomatik kendi yazı yazınca çıkıyor mu anlatsanaAna kartında veya powerında sıkıntı olabilir garantisi devam ediyor ise garantiye göndermeni tavsiye ederim
psu fanında ses yok ekran katı daha 2 aylık hdd değil ssd takılı + termal macun dediğin olay işlemci için değilmiydi ekran kartıyla ne alakası varFilm izlerken demis psu diyosunuz ya.kardesim aklima gelen ilk seyleri soylim.psu fanindan ses geliyormu ona dikkat et 2.si ekrankartin eskiyse gidici olabilir iyi ihtimalle termal macun yenilemekle isi sorunu varsa sorunu cozebilirsin,bi diger ihtimal windows hdd se bad sector olabilir
garantisi devam ediyor. ama aynı zamanda evde homeoffice müşteri temsilcisiyim ben. garantiye gönderirsem pc çalışmadan yapamam işim aksar yani.kankam şu aşşağıya resimi nasıl ekliyonuz her yorum yaptığında ekliyor musun ? yoksa otomatik kendi yazı yazınca çıkıyor mu anlatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?