Deniyorumkardeşim ramle alakalı güç seçeneklerine gir gelişmişe gel aşşağıdan oradan işlemci güç yönetimini 100 ise 95 ya da 90 yapabilirsin dolayısıyla pc kendini kasmaz yormaz bu nedenle de donmaz yardımcı oalbilyisem ne mutlu bana
bir bak haber et kankaDeniyorum
laptop kullanıyorum ama aygıt yöneticisinden devre dışı bırakmak işe yararsa denerimEkrran kartına overlok yaptıysan
Şöyle yapıyosun
Ekrannkartını çıkar anakart çıkışından görüntü alarak pc aç overlok yaptıgın program msıafterburner yada her neyse denedim masasından programı kaldır ekran kartını tak pc aç bukadar
kanka aynen cpuRender'dan rendera disk ve cpu kullanımı değişiyor eğer sisteminiz yüksek animasyonlu bi render alırken zorlanıp ısınmış olabilir ısınınca bir süre bilgisayarınızın yavaş olması gayet normal pc'nize reset falan atmadan bekleyin düzelecektir.
Overclok yatıgın programı bi şekilde sil düzelceklaptop kullanıyorum ama aygıt yöneticisinden devre dışı bırakmak işe yararsa denerim
programı silmek overclocku da siliyor muOverclok yatıgın programı bi şekilde sil düzelcek
Silecek. pc başka türlü düzelmezprogramı silmek overclocku da siliyor mu
işe yaramadıbir bak haber et kanka
normalde olmayan bir durum ve o kadar yüksek içerik barındırmıyor yaklaşık 20 saniyelik bir videoRender'dan rendera disk ve cpu kullanımı değişiyor eğer sisteminiz yüksek animasyonlu bi render alırken zorlanıp ısınmış olabilir ısınınca bir süre bilgisayarınızın yavaş olması gayet normal pc'nize reset falan atmadan bekleyin düzelecektir.
daha 4 5 aydır bu işi yapıyorumNe kadar render aldınız işlemciniz eskimiş olabilir
programı silmek overclocku da siliyor mu
hergün almıyorum bazen ayda bir bazen haftada bir renderların süresi 20-40 dk arasında değişiyor4 5 aydır günde kaç saat aldınız ben işlemcimi 2 ayda öldürmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?