pc kulaklık ses arttırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
beyler bayanlar anakartım özellik olarak çok iyi asus tu b450-plus modeli ondan önceki ana kartımda msı ses çıkışları güçlü falan ama kulaklığa gelen ses çok zayıf son ses açmama rağmen tatmin etmiyo telefondan daha çok ses alıyorum aynı kulaklıkla
demem o ki extra ses yükseltmek için ne yapmalıyım tabiki ses kalitesi bozulmadan pc den orayı burayı arttırmakla olmıcak bu iş ekolizer gibi pc ile kulaklık arası bi parça varmı amfi gibi

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Çok yolu yok. Bilgisayarınızda varsa ses programı onla arttırmayı deneyin.
Post automatically merged:

Bilgisayarda arttırmanın iki yolu var:
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kullanmak.
2- Windows'un kendi ekolayzerini kullanmak.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kullaklığının ekstra bir programı olması gerekiyor onu kur belki içersinden ayar istiyordur kontrol et

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
beyler bayanlar anakartım özellik olarak çok iyi asus tu b450-plus modeli ondan önceki ana kartımda msı ses çıkışları güçlü falan ama kulaklığa gelen ses çok zayıf son ses açmama rağmen tatmin etmiyo telefondan daha çok ses alıyorum aynı kulaklıkla
demem o ki extra ses yükseltmek için ne yapmalıyım tabiki ses kalitesi bozulmadan pc den orayı burayı arttırmakla olmıcak bu iş ekolizer gibi pc ile kulaklık arası bi parça varmı amfi gibi
nasıl bi kulaklık?

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
daha önce bu konu açılmıştı. tavsiyelerden 2 program indirdim evet programlar çalıştı. ses yükseldi ama buraya dikkat ses cızırtılı ve bozuk geliyor. yani o ses kalitesini kaybediyorsun ben özellikle oyunda ayak seslerini duymak için indirmiştim ama olmadı.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Gir anakartın sitesine, en güncel ses sürücüsünü indir, kur, pc yi yeniden başlat

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ekstra uygulamalar ile yapılabilir fakat. Seste bozulma yaşanması muhtemel. Neden arttırmak istiyorsun ? Çok az falan mı geliyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bu ayarlara gir eğer 1.si düşükse onu fulle
1587571258762.png

NighT King Hacker
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
i use Razer sround sound softwer for pc headset volume enhancement.....

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
fazla bi uygulama yok kulaklıkla alakalı
Post automatically merged:

kulaklık değiştirmekten fazla pek bişi yapamazsın bro

Son düzenleme:
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Farklı uygulamalarla ses yükseltiliyor biliyorum ama sesin netliğini bozuyor sanırım

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
daha önce bu konu açılmıştı. tavsiyelerden 2 program indirdim evet programlar çalıştı. ses yükseldi ama buraya dikkat ses cızırtılı ve bozuk geliyor. yani o ses kalitesini kaybediyorsun ben özellikle oyunda ayak seslerini duymak için indirmiştim ama olmadı.
eyvallah bu arada hayırlı olsun seçkin kral :)

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
farklı programlar kullanılır ama cıhazında ses değişikliği olur

NighT King Hacker
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
i think razer sround sound 7.1 will be best for volume enhancement....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...