[Pc/Mobile] Zesty Hırsız Polis (0.3.7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Kısa bir aradan sonra tekrar karşınızdayız. Bilenler bilir, bilmeyenlere de kısa bir özet geçelim; 2019 Kasım ayında kurulan yaklaşık 2 yıldır SA-MP caimasında bulunan Hırsız Polis konseptli sunucuyuz. +80 kişilik anlık oyuncu rekorumuz ve yüzlerce oyuncunun oynadığı bir sunucu.

tRXbJv.png

Üst tarafda da belirtiğim gibi 2019 Kasım ayında kurulmuş bir SA-MP Hırsız Polis konseptli oyun sunucusu. Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız talihsiz olaylar nedeniyle sunucuya bir süre ara verme kararı aldık ve bu süreç içerisinde sıfır oyun modumuzu kodlamaya başladık. #istek-öneri kanalı üzerinden oyuncularımızın istekleri doğrultusunda ilerleyiş sağladık. Ek olarak Harita, Web alanlarını da sıfırdan yapıp bitirdik. Ciddi ve disiplinli bir yönetim kadrosu, sıfırdan kodlanan oyun modumuz ve sıfırdan yapılan Türk konseptli haritamız ile sizlere gerçek oyun deneyimini yaşatmaya geliyoruz. (Ek olarak bir diğer üzerinde durduğumuz alan ise Anti-cheat)

dzBCxw.png

Sunucu İP : Yakında!
Web Site : Yakında!

khoGLO.png

1..png

2..png

3..png

4..png

5..jpg

6..jpg

7..png

8..png

9..png

10..png

5gNuty.png

11..png

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Hep böyle serverleri sevmişimdir yetkili kadronuza adam arıyor musunuz deneyimliyimdir mtada epey vaktim geçmiştir sampda az oynamadık ama kısa zamanda alışırım alt ve üst yetkili olarak bilgim var komutlar hakkında mod hakkında fikirlerim çıkabilir isterseniz konuşabiliriz

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Hep böyle serverleri sevmişimdir yetkili kadronuza adam arıyor musunuz deneyimliyimdir mtada epey vaktim geçmiştir sampda az oynamadık ama kısa zamanda alışırım alt ve üst yetkili olarak bilgim var komutlar hakkında mod hakkında fikirlerim çıkabilir isterseniz konuşabiliriz
Yakın zamanda serverin açılmasına yakın alımlar olacaktır discord adresimize gelerek bunlardan haberdar olabilirsin net tarih veremiyorum çünkü kurucu ben değilim sadece admin kadrosunda yer alıyorum.

☾☆ Ederinden Fazla Değer Soytarıyı Kral Eder ☾☆
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ah be mta zamanları çok güzeldi server açılırsa eğlenceli olabilir

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
güzel olabilir ip ne zaman gelir?

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
az mı oynadık zamanında samp.. yetkili alımı yapar iseniz seve seve katılabilirim uzun yıllar boyu adminlik yaptığım serverlar var komutlar değişmediyse az çok biliyorum

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Sunucu açılınca anti cheati test etmeye geleceğim. :peepoRun::doge:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...