Onaylı Üye
Hangisini Takayım Link Önerdiğinin linkini Atarmısın ?bana kalırsa önce ufaktan bi işlemcini yükseltebilirsin. idareten bir ekran kartıda işini görebilir.
8 ram yapsam Fps Azda Olsa artış Gösterirmi ?Bu sisteme kafa yorma düşük bitçeye 2-3k arası güzel sitemler gördüm forumda forumda raştır biraz bulursun
GTX 660 TI SC 2GBKanka öncelikle bi işemci değiştir ramleri 8x2 16 yap baya hız ve 20-30 fps artış olur daha sonra işlemcini değiştirmeni öneririm yardımcı olabildiysem rica ederim.
Pc Düzeltmeyi Düşünmemin Sebebi Geforce Now Türkiye Gelicekya Dedim Eğer Pc 1000 Liraya Düzelirse Almam Eğer Pc Min 3000 Liraya Zar Zor Düzelirse Geforce Now Pre Alırım Daha İyi Olur Dedim Baktım Herkes Aynı Şeyi Söylüyor Ozaman Geforce Now İçin İyi Bir İnernet Paketi Alırım Daha Karda Olurum2. nesil i3 kullanıyorsun. Bu cihaza yaptığın yükseltmeler tofaşa mercedes aynası aldım nasıl güzel görünüyo mu demek gibi bişey olur. Eğer maddi durumun ve imkanın varsa yeni bi kasa toplaman daha iyi olur. Zaten önemli olan DDR4 lü bir anakart , iyi bir ekran kartı. Sonrasında ram ve SSD ile kasanı güçlendirip hızlandırabilirsin.
Eğer Durumun yoksa ve pc de SSD yoksa; min 120 GB lik bir SSD ve Ram takviyesi şart. Ayrıca kasanın fanlarının ve iç temizliğinin yapılması kullanım aşamasında ısınmasını yavaşlatacaktır.
Aşırı Mantıklı Sağol Hiç DüşnememiştimRam Yükselt. Ekran Kart değiştir. SSD Al tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?