valorant ve pubg mobile oynayabilirsinOynanacak oyun kalmadı. LoL trolden geçilmiyor hepsi çoluk çocuk. Adama support al diyorsun assasin veya adc alıyor, biraz geriye düşünce ff veriyor, Çarpışma ruhu kalmamış, kimsenin tahammülü yok. CS desen afk gezen dolu. ETS desen sür sür yollar bitmiyor. genshin impact bir yerden sonra kendini tekrar edip duruyor. Eldenring oynadım bitti. Farcry serisini bitirdim. Assasincreeds serisini bitirdim. Crysis serisini bitirdim. Valla oyun kalmadı. Bana şöyle güzel oyunlar önerin de oynayayım .
Yukarıda saydığım aynı durum bu oyunlarda da var kardeşim. İnsanlar artık birlik olmaktan çok sıkılıyorlar. Vefa yok, takım çalışması yok. Herkes trole bağlamış. derece lig kimsenin umrunda değil. Sen aylarca çalışm lig atla sonra 3 maç takımına trol gelsin tekrar lig düş. Olacak iş değil.valorant ve pubg mobile oynayabilirsin
Kanka o da bitti beknk the witcher 3 wild hunt oyna bırakamazsın hele bide dizi izlediysen tamam artık bir bağımlıısn
kanka gta 5 online da dc sunuculara gir playlist oynaYukarıda saydığım aynı durum bu oyunlarda da var kardeşim. İnsanlar artık birlik olmaktan çok sıkılıyorlar. Vefa yok, takım çalışması yok. Herkes trole bağlamış. derece lig kimsenin umrunda değil. Sen aylarca çalışm lig atla sonra 3 maç takımına trol gelsin tekrar lig düş. Olacak iş değil.
red dead repdemption 2 merakla bekledim. Çok bekledim. Çıktı ve başladım. Oyunun yarısında gına geldi artık. Çünkü rockstargamesin aşırı yavaş aksiyonları var. Oyunlar gerçekte mükemmel ama aşırı yavaş hareket ediyorlar. Ama sevdim bitti o. team fortress 2 hiç oynamadım deneyebilirim teşekkürler.kral baktım baya fazla oyun bitirmişsin helal olsun, benim sana olacak önerim eğlenmek gibi bir amacın varsa Gta 5 Fivem sunucularında takılabilirsin çoğu efendi mizahlı insan oluyor eğer arkadaş ortamın varsa onlarla takılmak istiyorsan steam den redmatch 2 var onu oynayabilirsiniz, eğer story mode gibi oyunlar istiyorsan red dead repdemption 2 oynayabilirsin sistemin yetiyorsa tabi rekabet tarzı oyun ise team fortress 2 ,call of duty gibi oyunlara bi bakabilirsin iyi oyunlar dilerim.
Kardeş ben o oyunu beceremedim yaRust önerebilirim sevdiğim ve oynadıgım bie oyun
darkorbit oynaOynanacak oyun kalmadı. LoL trolden geçilmiyor hepsi çoluk çocuk. Adama support al diyorsun assasin veya adc alıyor, biraz geriye düşünce ff veriyor, Çarpışma ruhu kalmamış, kimsenin tahammülü yok. CS desen afk gezen dolu. ETS desen sür sür yollar bitmiyor. genshin impact bir yerden sonra kendini tekrar edip duruyor. Eldenring oynadım bitti. Farcry serisini bitirdim. Assasincreeds serisini bitirdim. Crysis serisini bitirdim. Valla oyun kalmadı. Bana şöyle güzel oyunlar önerin de oynayayım .
Hiç denemedim denenebilir. TeşekkürlerDestiny 2
A game that requires a lot of patience. In all those blocks, I get nauseous but thank youYou should try Minecraft once!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?