hdd yavaş olur 500hdd 500ssd yapabilirsin ekran kartı 2 el daha iyi bişi alabilirsinMerhabalar. Sistemimdeki parçalar bunlar, ekran kartı ve işlemci yükseltmesi yapmak istiyorum şöyle yapsan şunu alsan daha iyi olur gibi önerisi olan var mı acaba ?
Almayı düşündüklerim
Ekran Kartı :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
İşlemci :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Anakart : Asus TUF B-450 Plus Gaming
İşlemci : Ryzen 5 2600
Ekran Kartı : Sapphire rx560 4GB
Ram : Adata 32GB
SSD : 240 GB
HDD : 1 TB
Power : FSP 600w 80+ Bronze
Hocam işlemci olarak 5600 değil de 5600x daha iyi olur özellikleri de daha fazlaMerhabalar. Sistemimdeki parçalar bunlar, ekran kartı ve işlemci yükseltmesi yapmak istiyorum şöyle yapsan şunu alsan daha iyi olur gibi önerisi olan var mı acaba ?
Almayı düşündüklerim
harika olur fakat hdd kullanma ssd alMerhabalar. Sistemimdeki parçalar bunlar, ekran kartı ve işlemci yükseltmesi yapmak istiyorum şöyle yapsan şunu alsan daha iyi olur gibi önerisi olan var mı acaba ?
Almayı düşündüklerim
2. ele girmek istemiyorum bu mining olayından dolayı güvenemiyorum yanihdd yavaş olur 500hdd 500ssd yapabilirsin ekran kartı 2 el daha iyi bişi alabilirsin
çok mu fark var aralarında hocamHocam işlemci olarak 5600 değil de 5600x daha iyi olur özellikleri de daha fazla
hazırda zaten m2 ssd var hocam takacak başka yer yokharika olur fakat hdd kullanma ssd al
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu ssd beni üzmedi senide üzmez
Daha iyi verim alırsın hocam2. ele girmek istemiyorum bu mining olayından dolayı güvenemiyorum yani
Post automatically merged:
çok mu fark var aralarında hocam
Hocam onlar zaten sistemimde olanlar benim şuan alacağım parçalar ekran kartı ve işlemci diğerleri vardı zatenhdd yerine para koyup ssd alın bence daha iyi ben öyle yapmıştım anakartta m2 slot olması lazım
hocam rx560 ı ikinci el almıştım çok sorun çıkartıyor arada ekran gidiyo gelmiyo meselaHocam tek eksiğin sağlam bir m2 ssd
Ekran kartı alacağınız için ona yorum yapmadım. Dediklerini aldıktan sonra tek eksiğin o kalıyor.hocam rx560 ı ikinci el almıştım çok sorun çıkartıyor arada ekran gidiyo gelmiyo mesela
Pardon hocam ben yanlış anlamışım kusura bakmaHocam onlar zaten sistemimde olanlar benim şuan alacağım parçalar ekran kartı ve işlemci diğerleri vardı zaten
Bana kalsa biraz daha bütçe ayırıp 3070Ti almanı öneririm aralarında pek fiyat farkı yok (Nerden aldığına bağlı) ama performans bakımından 3070Ti çok daha iyiMerhabalar. Sistemimdeki parçalar bunlar, ekran kartı ve işlemci yükseltmesi yapmak istiyorum şöyle yapsan şunu alsan daha iyi olur gibi önerisi olan var mı acaba ?
Almayı düşündüklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?