Ekran kartı tercihin güzel, fakat işlemci biraz saçma gibi bence AMD Ryzen 3 2200G yazsan daha mantıklı olurdu hem ekran kartı ile daha uyumlu hemde oyun performansı için daha iyi olurdu. Birde RAM biraz daha arttırılabilirdi 8 GB falan olsa daha iyi olur çünkü günümüzdeki oyunlar fazla kaliteli olduğu için arttırmak lazım bence. Birde KASA ile PSU'ya toplam 700 TL vermek yerine kasayı daha şekilsiz bir kasa alıp PSU'lu bir kasa alıp diğer özellikleri arttırabiliriz örneğin kasa şu olabilirdi : FRISBY FC-8860G-650 650W
350TL buna verip 650W PSU'su var 350 TL kâr ile RX580 Alabiliriz ekran kartını. Ekran kartları fiyatları ucuzladı RX 580 1.800 TL'di 1.400 TL oldu ve RX 580 1060 ve 1050 Ti ekran kartından daha iyi bende burda fikirlerimi sundum ve güzel bir bilgilendirme oldu yardım ettiysem ne mutlu bana
Birde HDD yerine SSD almak daha mantıklı olur çünkü bir oyun bilgisayarında en önemli şeylerden biri SSD'dir.
(Birde arkadaş şu GTX fanboyluğu yapıcağınıza biraz araştırsanız daha iyi ekran kartları olduğunu anlarsınız örneğin RX580 1060 ve 1050 Ti dan daha iyi neyse iyi günler herkese)