resim linki attım çıkmıyordostum disk yöneticisine girince cıkıyor mu senin ssd?
resim linki attım çıkmıyorcıkar ya nasıl cıkmıyor
Geçmiş olsun bende dün eski pc deki resimleri almak için hdd'i usb ye dönüştürmek için kutu aldım 120 liradan oldumresim linki attım çıkmıyor
Post automatically merged:
resim linki attım çıkmıyor
Post automatically merged:
Beyler yinede sağ olun anıları resimlere yüklememek lazım benim hattam drivere felan atmam lazımdı biçimlendirip format attım ssd çalışıyor ama giden gitti
SSD diski biçimlendirmişsin. ücretli program cr*ck kullanırsan geri fotoğraflar alabilirsin. bende 2 ay önce kullandım. geri aldım tüm fotoğraflar sıkıntı yok.beyler şimdi 3-4 saat önce pc açtım açılmadı hata verdi tek çarem format kaldı ama ssd içinde ailemin ve benim eski fotoğraflarımız var ben bunları almak istiyorum bu yüzden aklıma bi fikir geldi eski hdd me format attım sonrada ssd takıp görücek ve içindekileri alıp ssd ye format atacaktım ama durum istediğim gibi olmadı pc ssd yeni birim olarak görmedi şimdi yeni birim oluştur desem ssd yi biçimlendiricek diye korkuyorum ne yapmam lazım acaba ikisinin de ismi C: olduğu içinmi göstermiyor hdd ye yeniden format atıp harfini değiştirsem olurmu ? çarelerim tükendi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.(şuan foto yükleyemiyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap)
internetteki paralı çeşitli uygulamalar ile buluyorum istediğimi ama 3.96 gb olduğu için ücret istiyorlarBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?