Uzman Üye
Hocam bu hazır sistemler değilde parçaları ayrı ayrı alınca daha ucuza geliyormuş galiba onun hakkında bilgin varsa yardımcı olabilir misinBana kalırsa hazır toplanmış bilgisayar videoları mevcut onlara bakıp içine sineni alabilirsin
Direk hazır alacağınıza aynı parçaları sağ soldan bulup sipariş verebilirsinizHocam bu hazır sistemler değilde parçaları ayrı ayrı alınca daha ucuza geliyormuş galiba onun hakkında bilgin varsa yardımcı olabilir misin
Hocam bende ondan bahsediyorum bilgin var mı acaba?Direk hazır alacağınıza aynı parçaları sağ soldan bulup sipariş verebilirsiniz
Hocam o sistem toplanırken dolar 4.5 ti şimdi 6.8buradan biraz fikir ala bilirsin dostum bilginin zararı olmaz
uzun süredir takip etmiyordum bu bilgi güzel oldu teşekkür ederimHocam o sistem toplanırken dolar 4.5 ti şimdi 6.8
Hocam G2 şuan satışta deil malesefHocam 3.800 küsürlerine çıkabilirsen G2 hazır sistem var donanım arşivinin
Post automatically merged:
Dostum bence şöyle yap tek ram al ssd yi de düşük tut veya alma ilerliyen zamanlarda bunları ekleyebilirsin ben öyle yaparak aldım
i59400f al 1060-1070 ekran kartı al derim uzun süre işini görür sonra sadece ekran kartını yükseltirsinÖncelikle merhaba,
bütçem monitör dahil 3500 tl
Bu işten gerçekten anlayan birisi varsa yazsın, saçma yorum yapanları raporlayacağım.
Hocam tavsiye ettiğiniz ekran kartları sadece 3bin tl bütçem malumi59400f al 1060-1070 ekran kartı al derim uzun süre işini görür sonra sadece ekran kartını yükseltirsin
oyun odaklımı istiyosunÖncelikle merhaba,
bütçem monitör dahil 3500 tl
Bu işten gerçekten anlayan birisi varsa yazsın, saçma yorum yapanları raporlayacağım.
ben eskide kaldım özür dilerim bende rtx2060 varda dolar malum gözardı etmişimHocam tavsiye ettiğiniz ekran kartları sadece 3bin tl bütçem malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?