senin pc özellik leri neki bro 30 cok düsük laptop la oynuyosan bile cok düsükbu sistemi yapmak şu an ne kadara patlar sence reis bir de ben bu sistemi yapsam oynayamam aga alışmışız 30 fps e
teşekkür ederim hocam bu anakart ile en fazla bu kadar görülüyor belki ilerde 3 e çıkarmıyız bilmiyorum anakart değiştiripHayırlı olsun.İki sorum var ne kadara patladı bu sistem? , anakart chipseti yüzünden mi overclock çok yapmadın ?
Bende xeon düşünüyorum bakıcam ilerde soğutmaya çok para vermek istemediğimden galiba E5450 tercih edeceğimteşekkür ederim hocam bu anakart ile en fazla bu kadar görülüyor belki ilerde 3 e çıkarmıyız bilmiyorum anakart değiştirip
1 saatlik kullanım sonucunda 65 i geçmedi çok ısınır normalde xeon
xeon güzel ben çok beğendim normal bir fan ile 70 i geçmezsin merak etmeBende xeon düşünüyorum bakıcam ilerde soğutmaya çok para vermek istemediğimden galiba E5450 tercih edeceğim
güldürdün dostum akşam vaktigerek yok bilgisayar toplamaya monster oyun bilgisayarı al bi tane geç
hocam evde 2 tane monster notebook var masaüstünün yanına yaklaşamazbide casper excalibur var efsane ben uğrasmıyorum toplaaya direk o makinalar en iyisi
sistemim budur ddr3ler iş yapıyor mu diye bakmak istedimddr4 toplamanı öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?