ne gibi bir cevap arkadaşım ?Ben konunun üzerindeyim, bir cevap bekliyorum
kardeşim ben burda fiyat değil model ve klıte arayısın dayım ne çok düşük ne çok pahalı orta yollu bakıyorum teşekürlerFiyat araliginj söyleyebilrisen yardim ederim
arkadaş kim kardeş başka bir yerde bekle istersenBilmiyorum, bir arkadaşı görmeyi dört gözle bekliyorum
Demek istwdigim senin min verebilicegin max verebilicegin fiyat onemli benim icin ona gore senin icin arastirayim ben sana 2 binlikde anakart söylerim eger istersenkardeşim ben burda fiyat değil model ve klıte arayısın dayım ne çok düşük ne çok pahalı orta yollu bakıyorum teşekürler
bi bakayım teşekürler kardeşintel i9
1 le 3 arası mesela 3 lük degeri bian baska birsitede sana 1.5 verir teşekürlerDemek istwdigim senin min verebilicegin max verebilicegin fiyat onemli benim icin ona gore senin icin arastirayim ben sana 2 binlikde anakart söylerim eger istersen
1000 ile 3000Fiyat araliginj söyleyebilrisen yardim ederim
reis tawsiyen için teşekürler arayıştayım birazdaha beklersem olabılırreis sana tavsiyem 5000 civarı ise bütçen rtx 2060 ryzen 2600 b450 16 gb ram 3000 mhz ve 480 ssd
bi kayım araştırayımOrta Bütçe ise B450 yüksek bütçe ise x570
bi bakayım reis tawsiyen için teşekürlerasus rog STRIX Z390-E
kardeşim topmama yapacagım için fiat bana ugun ve bırazdaha kalıteli olması için marka ve gorusler alıyorum teşekürlerfiyat aralığı nedir kardeşim
yukarıda yazdım arkadaşım sadece hem uygun hemde marka uzerınde araştırma yapıyorumFiyat aralığı verebilirsen yardımcı oluruz.
onerin teşekürler arkadaşımSapphire Radeon RX Vega 64 8 GB
reis hata yaparsın her konuya gırıp bu msj atama300 mesaj atmam lazım gale almayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?