Üye
geçenlerde ryzen 7 yi 1200tl cıvarında görmüştüm indirimde ondan başlayabilirsin.2500 3000 arası pc lazım bileniniz varmıdır
bu aralar çok pahalandı biraz zaman geçsin geçen sene 1bin tl ye aldığım bu sne 1500geçenlerde ryzen 7 yi 1200tl cıvarında görmüştüm indirimde ondan başlayabilirsin.
Vatan bilgisayardan herhangi bir şey almanı tavsiye etmiyorum. Piyasadaki ürünleri 200 300 tl fazlasına satıyorlar. Ayrıca değişim ürünlerini de sıfır diye kakalıyorlar insanlara.kanka bütçe küçük ama vatan toplu sistemler var baka bilirsin
doğru dolar aldı başını gitti. Helede oyun bölümüne yüzde elli vergi geldi iyice gitti piyasa... Herşey pahalı şuanbu aralar çok pahalandı biraz zaman geçsin geçen sene 1bin tl ye aldığım bu sne 1500
haklısın aslında biraz zaman beklemeliyimkanka dolar olmus 7 toplanmaz suan
Bence biraz daha para koy öyle topla
enazından virüs bitsin kanka ondan sonra duruma göre bakhaklısın aslında biraz zaman beklemeliyim
Sonuna kadar haklısın bro var öyleleri2 el PC olayı birazcık sıkıntılı adamlar adamlar chip i ısıtılmış ekran kartı satıyor 1 yıl sonra elinde patlıyor ekran kartı
unlovstun var kardeşim güzel kasaları2500 3000 arası pc lazım bileniniz varmıdır
bu arkadaşımızın önerisi'de çok iyi daha yeni yorumunu farkettim baya iyi düşünceBaşlangıç sistemi olarak ekran kartsız ryzen 2200g veya 3200g tercih edebilirsin. Sonra üzerine para koyarak rx570 ekran kartı takabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?