arkadaşlar merhana şuan elimdeki pc laptop acer asprie 3 işlemci intel cori i3 5.nesil 4gb ram var 4 gb ekran kartı (2gb nvdia geforce 920m - 2gb intel hd graphic 5000 ) csgo düşük ayarlarda donma takılma sorunum yok ama valoran adlı oyunda çok fazla takılmaca oluyor adamı görünce pc 2 saniye donuyo valorantta ise aldığım fps 80 90 arası ne yapmam lazım ?
İnternette ona uygun ayarlar var dostum ram boşaltma gibi bir dene faydasını görürsün. Bir de görüntü ayarlarını sıfıra çek zaten rekabet oyununda fps önemli kalite değil.
Cihaz destekliyorsa 4+4 8 GB ram yapabilirsiniz. Sabit diski de SSD ile değiştirirseniz dosya okuma yazma işlemleri hızlanır. Biraz da oyunla ilgili ayar&optimizasyon yaparsanız oyun deneyiminiz gelişir. Çok fazla birşey beklememek lazım ama.
İnternette çok fazla fps yükseltme programlar ve oyun için ayar adlı bir çok video var oradan yardım alabilirsin yükseltme konusuna gelirsek slot mevcutsa eğer 8gb ram e çıkarman rahatlatacaktır bilgisayarını
internnette ona gore uygun ayalar var dsotum bısıler sıldım bende duzeldı tavsıye ederım arada calıstıra temp ve %temp% yazıp ıcındılerkı sılmeyı unutma