Pc Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşlar merhana şuan elimdeki pc laptop acer asprie 3 işlemci intel cori i3 5.nesil 4gb ram var 4 gb ekran kartı (2gb nvdia geforce 920m - 2gb intel hd graphic 5000 ) csgo düşük ayarlarda donma takılma sorunum yok ama valoran adlı oyunda çok fazla takılmaca oluyor adamı görünce pc 2 saniye donuyo valorantta ise aldığım fps 80 90 arası ne yapmam lazım ?

Üye
5 HİZMET YILI
Önce fps arttırma videolarına oynadığın oyunlara göre hala sorun varsa format atmayı dene oda olmuyorsa yeni pc almanı tavsiye ederim

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
O takılma sorunu bende de vardı internetten baktım bir şeyler sildim ayarları düşürdüm biraz iyileşme oldu internetten bakmanı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İnternette ona uygun ayarlar var dostum ram boşaltma gibi bir dene faydasını görürsün. Bir de görüntü ayarlarını sıfıra çek zaten rekabet oyununda fps önemli kalite değil.

Üye
8 HİZMET YILI
Cihaz destekliyorsa 4+4 8 GB ram yapabilirsiniz. Sabit diski de SSD ile değiştirirseniz dosya okuma yazma işlemleri hızlanır. Biraz da oyunla ilgili ayar&optimizasyon yaparsanız oyun deneyiminiz gelişir. Çok fazla birşey beklememek lazım ama.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
İnternette çok fazla fps yükseltme programlar ve oyun için ayar adlı bir çok video var oradan yardım alabilirsin yükseltme konusuna gelirsek slot mevcutsa eğer 8gb ram e çıkarman rahatlatacaktır bilgisayarını

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
internnette ona gore uygun ayalar var dsotum bısıler sıldım bende duzeldı tavsıye ederım arada calıstıra temp ve %temp% yazıp ıcındılerkı sılmeyı unutma

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Beyler ilk başta bende donmuyodu valorantta sonra bi güncelleme geldi ve cok dusuk fps alıp drop yiyodu cozemedim ya

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
oyunda optimizasyon yok ondan galiba bende düşük ayrlarda 120 civarı veriyo yüksek ayarlarda 180 fps alıyorum

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kankam youtubede bu konu üzerine cok vido var onlardan yardım ala bilirsin düzelin fps sorunun inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...