- Yasaklandı
-
Banlı Üye
kablo bağlantısında yada wifi de bı sıkıntı olabilir kankaArkadaşlar herkese selamlar, HandyCafe adlı uygulamayı denemek amacıyla bilgisayarıma indirmiştim ancak sonrasında sildim oyuna girmek istiyorum girmiyor internete bağlı hiçbir uygulamaya girmiyor discord skype vs. google'da arama yapıyorum sayfa açılıyor ancak internet sitelerine girmek istiyorum hepsinde de ... adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir diyor youtube ve facebook'a giriyor sadece bu nasıl iş anlamadım host dosyasını da temizledim bu indirdiğim uygulamadan sonra böyle oldu bu internet cafe uygulaması ne gibi zarar vermiş olabilir ki pc'ye lütfen yardımcı olur musunuz ?
knk bağlantıyı kesip tekrar bağlan pc yeniden başlatArkadaşlar herkese selamlar, HandyCafe adlı uygulamayı denemek amacıyla bilgisayarıma indirmiştim ancak sonrasında sildim oyuna girmek istiyorum girmiyor internete bağlı hiçbir uygulamaya girmiyor discord skype vs. google'da arama yapıyorum sayfa açılıyor ancak internet sitelerine girmek istiyorum hepsinde de ... adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir diyor youtube ve facebook'a giriyor sadece bu nasıl iş anlamadım host dosyasını da temizledim bu indirdiğim uygulamadan sonra böyle oldu bu internet cafe uygulaması ne gibi zarar vermiş olabilir ki pc'ye lütfen yardımcı olur musunuz ?
modem ne ?
TP-LINK 10/100Mbps PCI Network Adaptermodemi tekrar kur.
Evet girdim kaldırdım gene düzelmediHerhangi bir dns adresi girdin mi ?
internet ayarlarını sıfırlaArkadaşlar herkese selamlar, HandyCafe adlı uygulamayı denemek amacıyla bilgisayarıma indirmiştim ancak sonrasında sildim oyuna girmek istiyorum girmiyor internete bağlı hiçbir uygulamaya girmiyor discord skype vs. google'da arama yapıyorum sayfa açılıyor ancak internet sitelerine girmek istiyorum hepsinde de ... adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir diyor youtube ve facebook'a giriyor sadece bu nasıl iş anlamadım host dosyasını da temizledim bu indirdiğim uygulamadan sonra böyle oldu bu internet cafe uygulaması ne gibi zarar vermiş olabilir ki pc'ye lütfen yardımcı olur musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?