hayır,herşey kapalıyken normal masaüstünde bile geliyorHocam ses loader açık iken yada oyundaykenmi geliyor ?
defenderi açıp tüm virüs bulduğu uygulamaları temizledim virüs taraması yaptıgımda ise temiz görünüyorlaoderi kaldır bekle sorun oradanmı geliyor anlıyalaım
Hocam onu demek istemedim beep sesi loaderden geliyordur belki onu demek istedimdefenderi açıp tüm virüs bulduğu uygulamaları temizledim virüs taraması yaptıgımda ise temiz görünüyor
demek istediğinizi anladım fakat ne loader açık ne de loader yüklü ve gelen ses beep sesi değil clash of clans oyunun açılma sesine benziyorHocam onu demek istemedim beep sesi loaderden geliyordur belki onu demek istedim
Hocam google çerezlerini sil geçmiş dahil herşeyi sorun google arka plan bildirimi gibi gözüküyor hocam bu sesi kaydedip youtube üzerinden bana ulaştırırmısınız ?demek istediğinizi anladım fakat ne loader açık ne de loader yüklü ve gelen ses beep sesi değil clash of clans oyunun açılma sesine benziyor
çerezleri temizledikten sonra birdaha duymadım çözüldü sanırsam problem tekrar ses gelirse kaydedip atacağımHocam google çerezlerini sil geçmiş dahil herşeyi sorun google arka plan bildirimi gibi gözüküyor hocam bu sesi kaydedip youtube üzerinden bana ulaştırırmısınız ?
@Eren hocam konu çözülmüştürçerezleri temizledikten sonra birdaha duymadım çözüldü sanırsam problem tekrar ses gelirse kaydedip atacağım
Yardım edebildiysem ne mutlu hocamçerezleri temizledikten sonra birdaha duymadım çözüldü sanırsam problem tekrar ses gelirse kaydedip atacağım
Çözümü yazılı olarak detaylı bir şekilde yorum olarak yazar mısın? En iyi cevap seçeyim bilmeyenler görsün.
Teşekkürler iyi forumlar.İlk olarak Google'deki çerezleri temizleyin daha sonra geçmişi silin (Her şey dahilinde) hatanız çözülecektir iyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?