alacaksan pc toplarım sana istediğin gibi sıkıntı yok :=)benim bilgisayarın biraz düşüğü ben ; 4 gb ram , 2 gb ekran kartı kullanıyorum eski bilgisayarım seninki gibiydi bilgisayarın patates kanki yenisini al
kardeşim tam olarak kime dedin?kusura bakma ama su an kendinin nasıl bir saygısızlık icine düsürdünü biliyorsun değilmi bir bildiğin olsunda konus birde bir insana maydanoz olma falan diyemessin MADDE 125.
(1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir. hakkını kullanmöa yetkisi sunuyorsun
LogiPROHa ya dedimkardeşim tam olarak kime dedin?
hm saol karışma sonra biz suçlu oluyoruzkardeşim tam olarak kime dedin?
LogiPROHa ya dedim
kime ded,n bunu kankskusura bakma ama su an kendinin nasıl bir saygısızlık icine düsürdünü biliyorsun değilmi bir bildiğin olsunda konus birde bir insana maydanoz olma falan diyemessin MADDE 125.
(1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir. hakkını kullanmöa yetkisi sunuyorsun
LogiPROHa dedim diyorumkime ded,n bunu kanks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?