Davetsiz Kişi
Süper Üye
Ekran Kartım GT 720M Gördüğün Gibi Onun Yerinde Uyumlu Ne Alabilirim.GTX Öner Mümkünse.Uyumluysa AMD Ryzen Seriside Olur.ekran kartını değiştire bilirsin
Anakartın Ekran Kartına Entegre Olduğunu Nasıl Anlarım?Dostum laptobun ekran kartı anakarta entegre değilse değisimi yapılabilir benim bildiğim kadarı ile islemciyi degiştirebilirsin ekran kartı ssd gibi slotlu ise değişir hocam
Ama işlemcin 4. Nesil çok iyi sen bilgisayarına 120 yada 240 gb ssd alarak hızlandırabilirsin
❤❤❤
Laptop Kullanıyorum.Laptop mu kullanıyorsun masaüstü mü? gt xxx m serilerinin laptopta olduğunu hatırlıyorum?
Ekran kartın anakartala bütün olmaması gerek yoksa chipsetini söktürmen gerekir istiyirsanEkran Kartım GT 720M Gördüğün Gibi Onun Yerinde Uyumlu Ne Alabilirim.GTX Öner Mümkünse.Uyumluysa AMD Ryzen Seriside Olur.
Sistemimi Yükseltmek İstiyorum.Yükseltebileceğim hangi modeller var.Ekran kartın anakartala bütün olmaması gerek yoksa chipsetini söktürmen gerekir istiyirsan
❤❤❤
Bunu Düşündüm.Fakat Yeni PC Alacak Para Bulmak Daha Zor Oluyor.Sistemi Yükseltmeye Karar Verdim Bende.Anladım, benim tavsiyem laptop kullandığın için kenara biraz para koyup zamanı gelince bir masaüstü toplamanyani tavsiyem bu ama sen bilirsin.
"Arkadaşlar Bu Aşşağıda Belirttiğim Siteme Uyumlu Parçalar Önerirseniz Sevinirim. " Konuyu Güncelledim.RAM'demi Arttıramam yada İşlemciyi? Arttırabilirsem hangi parçaları almalıym.Ekran kartı entegre bir laptop olduğunu var sayıyorum. Ekran kartını değiştirmen için chipseti sökeceksin ve açıkçası riskli bir şey(?) tüm sistemi çöp etme şansında varbu konuda her ne kadar profesyoneller olsada tavsiye etmez kimse bence yani
Dodtim en mantıklısı ssd alabilirsin ekran kartını laptopdan söktürmen gerekli arkasını aç ve kontrol et anakarta bağlımı degilmi diye bazı modellerde 4. Nesilden sonra olmayabiliyorSistemimi Yükseltmek İstiyorum.Yükseltebileceğim hangi modeller var.
Post automatically merged:
Bunu Düşündüm.Fakat Yeni PC Alacak Para Bulmak Daha Zor Oluyor.Sistemi Yükseltmeye Karar Verdim Bende.
Ramin iyi istersen 2x8 16 gb ram yap"Arkadaşlar Bu Aşşağıda Belirttiğim Siteme Uyumlu Parçalar Önerirseniz Sevinirim. " Konuyu Güncelledim.RAM'demi Arttıramam yada İşlemciyi? Arttırabilirsem hangi parçaları almalıym.
Bu Sisteme Uyumlu ssd modellerini atarmısınız.Birde SSD taktırırsem Hard Diskimin Tamamen Çıkmasımı Gerekir?Dodtim en mantıklısı ssd alabilirsin ekran kartını laptopdan söktürmen gerekli arkasını aç ve kontrol et anakarta bağlımı degilmi diye bazı modellerde 4. Nesilden sonra olmayabiliyor
RAM arttırabilirsin. Tabii anakart slotunda boş yerin var ise, laptobun alt kapağını açarak slotları kontrol edebilirsin. Ek olarak SSD tavsiye ederim. RAM konusu ise ddr kaç bir ram kullanıyorsun ona bak ve ona göre almalısın."Arkadaşlar Bu Aşşağıda Belirttiğim Siteme Uyumlu Parçalar Önerirseniz Sevinirim. " Konuyu Güncelledim.RAM'demi Arttıramam yada İşlemciyi? Arttırabilirsem hangi parçaları almalıym.
Önerilen İşlemci Modeli Atarmısınız?Ramda MümkünseDodtim en mantıklısı ssd alabilirsin ekran kartını laptopdan söktürmen gerekli arkasını aç ve kontrol et anakarta bağlımı degilmi diye bazı modellerde 4. Nesilden sonra olmayabiliyor
Post automatically merged:
Ramin iyi istersen 2x8 16 gb ram yap
İslemcini yükseltebilirsin
Bir adet 120 gb ssd al derim
❤❤❤❤
Dvd bölümün varsa oraya hdd hardiskin dvd nin olduğu yere geçer ve ssd de hdd nin yerine geçer dostum bunun içinde ssd ye baglantı aparat ıgereklidirBu Sisteme Uyumlu ssd modellerini atarmısınız.Birde SSD taktırırsem Hard Diskimin Tamamen Çıkmasımı Gerekir?
PCye Uyumlu SSD Modeli Önerirmisiniz?Ram DDR3? Bunun İçinde Model Önerebilirmisiniz?RAM arttırabilirsin. Tabii anakart slotunda boş yerin var ise, laptobun alt kapağını açarak slotları kontrol edebilirsin. Ek olarak SSD tavsiye ederim. RAM konusu ise ddr kaç bir ram kullanıyorsun ona bak ve ona göre almalısın.
1600mhz ramler mevcut onlara bakabilirsin, model olarak fikrim yok. 2 slotun var ise 4+4 yaparsın bakarsın rahatına yada 8+4 8+8 nasıl uygun görür isenPCye Uyumlu SSD Modeli Önerirmisiniz?Ram DDR3? Bunun İçinde Model Önerebilirmisiniz?
Samsung 120gb sdd olabilirPCye Uyumlu SSD Modeli Önerirmisiniz?Ram DDR3? Bunun İçinde Model Önerebilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?