sarj soketi değişmedi sarjda herhangi bir sıkıntı yok.kulandığın jarz soketi daha önceden değiştimi veya şuan anlık olarak kulandıgın zaman şarz ederken sorun çıkıyormu
J7 telefonumu bilgisasayara bağlamak istiyorum fakat algılamıyor kabloda hata olduğunu düşündüm başka telefonda denedim algıladı usb hata ayıklamasını da açtım fakat hala algılamıyor sizce nasıl çözebilirim?
Gelmiyor işte sıkıntı ordausb yi tak ekranı aşşağıya indir orda usb çıkar bas ustune ordan seç dosya aktarımı felan var reis
Yukarıda yazdığım gibi açtığım halde olmuyorBİRDE DERLEME NUMARASINA 10 15 ARASI TIKLA GELİŞTİRİCİ SEÇENEKLERİNDEN USB HATA AYIKLAMAYI AÇARSAN SORUN KALMAYACAKTIR HERHALDE
knk sen usb yi takınca android sistemi sana bildirim atar takdıgın zaman ne işlem görsün diyesarj soketi değişmedi sarjda herhangi bir sıkıntı yok.
Onu yapacağım yer bildirim çubuğuna gelmiyorDostum telefonun usb baglantı formatını telefondan degistir medya olarak bagla telefonu
♦♥♥♥♦
Telefon pc ye baglı iken pc telefonu okurken aygıt yoneticisinden telefon için driverini indir deneOnu yapacağım yer bildirim çubuğuna gelmiyor
olmadı fakat uğraşın için teşekkür ederimBi ara bendede olmuştu bende telefondan dosya klösörünü açtım öyle taktım sonra oldu sende bir dene bakalım o sıra ben biraz araştırma yapıyım
mmmkulandığın jarz soketi daha önceden değiştimi veya şuan anlık olarak kulandıgın zaman şarz ederken sorun çıkıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?