Bilinmeyen aygit olatak gosteriyir elle indirmeyi dene donanım kimligini kopyala internette onunla ilgili videolar var bakBağladığımda şu hatayı veriyor
Ekli dosyayı görüntüle 45551
Aygıt yöneticisindende güncelleme yapmak istediğimde böyle oluyorEkli dosyayı görüntüle 45552
Kendi orijinal kablosuBazı telefonalrda algılamıyor usb kablosu yüzünden mesela gm sarjı ise farklı samsung sarjı takma gmnin sarjını tak kardo sorun ortadan kalkar eğer kasanın önüne takıyorsan bazen algılamaz kasanın arkasına takıp dene birde
When I try my other smartphone it work successfulCould be problems in your computer's usb
Durum Kullandıgın Kablodar Kaynaklı Olabilir Yada ADB Driver Kurmamıssındır Netten Git Android ADB Driverini İndir Telefonunla Uyuşan Düzelir
Çözüm bunlar ikinizede teşekkür ederim.Kanka Nete Yaz Samsung ADB Driver Diye Çıkar Bendede Olmuyordu Driveri Kurunca Çözüldü
kanka öncelikle samsungun kendi verdiği orjinal kabloyu taöylede lmazsa takınca telefona ayar gelmesi lazım oradan tüm dosyaları paylaş deJ7 telefonumu bilgisasayara bağlamak istiyorum fakat algılamıyor kabloda hata olduğunu düşündüm başka telefonda denedim algıladı usb hata ayıklamasını da açtım takınca sarj ediyor fakat hala algılamıyor sizce nasıl çözebilirim?
İkisinide Yazan BendimÇözüm bunlar ikinizede teşekkür ederim.
Yukarıyı okursan sorunun çözümlendiğini yazdım.j7 ile ilgili sorun knka herşeye izin ver dene bi
kusura bakma görmedimYukarıyı okursan sorunun çözümlendiğini yazdım.
Bende root atmak için yaptım teşekkür ederim fakat yukarıda çözüldüğünü yazdım.telefonlara root atmak ıcın getıryorlar dukkanıma bazen benım bılgısayarda gormuyorr drıver booster telefnun kendı usb drıverını bulup yukluyor uzun zamandırda kullandıgım ıcın cogu telefonun drıverı eklı sorun yasamıyorum denemenı tavsıye ederım tabı denemeden telfonun usb drıverını kaldırıp yenıden yuklemesını saglamayı untmayın
Mesaj atmanıza gerek yok çözüldü.Bende root atmak için yaptım teşekkür ederim fakat yukarıda çözüldüğünü yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?