öneriniz hangisiişlemciyi güçlendir çekirdek sayısını arttır
gta5 ve üstü oyun tarzlarındaki oyunlarKnk senin sistemin yarısı yok bende hangi oyunda istediğini alamiyorsun ???
sanırım dediginiz dogru 9 10 yıl oldu sanırım ama elimdekiler ile bide ayrı bilecegim bütçe 1500 2000 olabilir sanırım gerçekten yardımcı olucagına inanıyorum ister burdan ister mesaj atabilersen tabiEmekçi kardeşim senin sistem nerden baksan 9-10 yıl öncesinin sistemi , bütçeni yazarsan seni ona göre yönlendireyim daha sağlıklı olur.
Seni özellikle uyarıyorum forumda mesaj kasanlar çok fazla sayıda sırf mesaj atmak için seni yanlış yönlendirebilirler üzülmeni istemem, Burdan alacağın önerileri bir kaç kişiyle daha teyit ettir sonra paranı harca.
sanırım dediginiz dogru 9 10 yıl oldu sanırım ama elimdekiler ile bide ayrı bilecegim bütçe 1500 2000 olabilir sanırım gerçekten yardımcı olucagına inanıyorum ister burdan ister mesaj atabilersen tabi
çok teşekkür ederim cidden bekliyor olucam mesajınızı sizi uğraştırdıgım için kusuruma bakmayınyarın gündüz senin için bir araştırma yapayım senin için en faydalı seçim ne olur diye. mesaj olarak atarım sana.
2gb ekran kartı ama senelerin ekran kartı tabi 630Dostum öncelikle ekran kartı sana yetmez 2 gb değilse tabi
İşlemci yönünden bakacak olursak i7'nin hangi nesil işlemcisi olursa olsun seni idare ettirir dostum fark etmez
Sana tavsiye ekran kartına biraz ağırlık vermen gerekli
şuan anakartta olan ram ddr3 1600mh mi ne olması gerek ama ddr4 geçmem için anakart komple degişmesi mi gerek nasıl ramde degişiklik yapma imkanım varDaha yuksek frekansli bir ram tercih edebilirsin
ddr3 ramler hakkinda fikrim yok kusura bakmayinçok teşekkür ederim cidden bekliyor olucam mesajınızı sizi uğraştırdıgım için kusuruma bakmayın
Post automatically merged:
2gb ekran kartı ama senelerin ekran kartı tabi 630
ekran kartın uygn ama iş görücek bi öneriniz varmıdır
Post automatically merged:
şuan anakartta olan ram ddr3 1600mh mi ne olması gerek ama ddr4 geçmem için anakart komple degişmesi mi gerek nasıl ramde degişiklik yapma imkanım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?