20 Eyl 2021 #1 eheXD E Üye Katılım 27 May 2021 Mesajlar 14 Tepki puanı 0 Ödüller 3 5 HİZMET YILI PHP: $ekle = $db->prepare("INSERT INTO alinan_urun SET urun_id=:urun_id, userid=:userid, urun_isim=:urun_isim, username=:username, urun_fiyat=:urun_fiyat "); $ekle->execute(array( 'urun_id'=>$uruncek['urun_id'], 'userid'=>$users_cek['id'], 'urun_isim'=>$uruncek['urun_isim'], 'username'=>$users_cek['username'], 'urun_fiyat'=>$urun_fiyatcek )); Burda sorun ne ?
PHP: $ekle = $db->prepare("INSERT INTO alinan_urun SET urun_id=:urun_id, userid=:userid, urun_isim=:urun_isim, username=:username, urun_fiyat=:urun_fiyat "); $ekle->execute(array( 'urun_id'=>$uruncek['urun_id'], 'userid'=>$users_cek['id'], 'urun_isim'=>$uruncek['urun_isim'], 'username'=>$users_cek['username'], 'urun_fiyat'=>$urun_fiyatcek )); Burda sorun ne ?
20 Eyl 2021 #2 wolfzillaa W MualliM Uzman Üye Katılım 8 Eki 2019 Mesajlar 285 Çözümler 1 Tepki puanı 45 Ödüller 4 6 HİZMET YILI 'urun_fiyat'=>$urun_fiyatcek komut satırı eksik değil mi ? ['urun_fiyat'] kısmı olması gerekmez mi ?
20 Eyl 2021 #3 hilecimeraklisiadam H Süper Üye Katılım 16 Ağu 2021 Mesajlar 735 Çözümler 5 Tepki puanı 87 Ödüller 2 Yaş 24 4 HİZMET YILI Hocam urun_fiyat'ı tanımlamamışsınız sanırım.
20 Eyl 2021 Konuyu başlatan #4 eheXD E Üye Katılım 27 May 2021 Mesajlar 14 Tepki puanı 0 Ödüller 3 5 HİZMET YILI hilecimeraklisiadam' Alıntı: Hocam urun_fiyat'ı tanımlamamışsınız sanırım. Genişletmek için tıklayın ... hocam çözdüm PDO ile veri tabanın veri yazdırırken değerleri string yapmalıymışım Post automatically merged: 20 Eyl 2021 wolfzillaa' Alıntı: 'urun_fiyat'=>$urun_fiyatcek komut satırı eksik değil mi ? ['urun_fiyat'] kısmı olması gerekmez mi ? Genişletmek için tıklayın ... yok onu üstte string olarak tanımladım
hilecimeraklisiadam' Alıntı: Hocam urun_fiyat'ı tanımlamamışsınız sanırım. Genişletmek için tıklayın ... hocam çözdüm PDO ile veri tabanın veri yazdırırken değerleri string yapmalıymışım Post automatically merged: 20 Eyl 2021 wolfzillaa' Alıntı: 'urun_fiyat'=>$urun_fiyatcek komut satırı eksik değil mi ? ['urun_fiyat'] kısmı olması gerekmez mi ? Genişletmek için tıklayın ... yok onu üstte string olarak tanımladım