Pekemon GO Bilgisayardan Oynama [ Yardım ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR GEÇEN BİR ARKADAŞ AÇMIŞTI FAKAT O KONU KALDIRILMIŞ ::( BİLGİSAYARDAN OYNAMAK İÇİN HANGİ DOSYALARA İHTİYACMIZ VE BU DOSYALARI NAPACAGIZ YAZABİLİR Mİ BİRİ

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
RE: POKEMON GO BİLGİSAYAR

Kardeşim konu dışı soru sorabilirmiyim ?
Ve Oyun daha türkiyeye gelmedi diye biliyorum :)

Uzman Üye
9 HİZMET YILI

bu salakalr yola bilgisayarla çıkca blei oldu alkış gelsin :)

Unutulan Değil iz bırakan OL!
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI

En Gördüğüm Saçma Konuya Bilgisayarda POKEMON Yok yaaa çAqwewqeq

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI

Millet mal ordusu yemin ederim :D bluestacks aracılıgıyla fake gps gibi programlarla pokemon go oynanabiliyor. Gereksizler :D

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI

KARDEŞİM ANDROİD OYUNLARI PCDE OYNAMAK İÇİN BLUESTACKS, NOX APP PLAYER  GİBİ PROGRAMLAR pokemon goyu ona yükleyebilirsin ama yaptığın tam bi saaçmalık olur bilgisayarı alır dışarda elinde gezdirirsin artık :D

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI

ARKADAŞLAR NİYE DALGA GEÇİYORSUNUZ DOĞRU SÖYLÜYOR VARDI PC DEN POKEMON GO OYNAMA DİYE BİR KONU VE KALDIRILMIŞ BEN YOUTUBE VİDEOSUNU DA İZLEMİŞTİM OTURDUĞU YERDEN OYNUYORDU, PC İLE GEZMİYORDU Kİ BAYAĞI KARMAŞIK PROGRAMLAR DOSYALAR  FALAN DA VARDI O YÜZDEN YAPMAYA ÜŞENMİŞTİM YAPACAKTIM HATTA :D  :D

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI

cavusbenim' Alıntı:
ARKADAŞLAR NİYE DALGA GEÇİYORSUNUZ DOĞRU SÖYLÜYOR VARDI PC DEN POKEMON GO OYNAMA DİYE BİR KONU VE KALDIRILMIŞ BEN YOUTUBE VİDEOSUNU DA İZLEMİŞTİM OTURDUĞU YERDEN OYNUYORDU, PC İLE GEZMİYORDU Kİ BAYAĞI KARMAŞIK PROGRAMLAR DOSYALAR  FALAN DA VARDI O YÜZDEN YAPMAYA ÜŞENMİŞTİM YAPACAKTIM HATTA :D  :D

o zaman fake gps kullanıyordur

Nothing special tbh...
Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI

Gelin Üşengeçler Dertleşelim :( :D (Dertleşmeye Üşeniyorum xD )

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI

Niaht33' Alıntı:
cavusbenim' Alıntı:

niaht denen kişilik bi yazdıgım yorumu oku sonra eleştiri yap ne mal insan dolmuş bu forum ya :D

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI

borancesu' Alıntı:
Niaht33' Alıntı:
cavusbenim' Alıntı:

niaht denen kişilik bi yazdıgım yorumu oku sonra eleştiri yap ne mal insan dolmuş bu forum ya :D

bak kardeşim 1.si bn sadece arkadaşa yardım etmek istedim programların adını bile yazdım
2.si de salak mal gibi sözler olmuyor yakışmıyor sana bn sana hiç hakaret ediyo muyum bi sıkıntın varsa özelden faceni ver halledelim yani klavye kahramanlığı yapmaya gerek yok !!!!!!!
ve yorumunu yeni okudum o zaman senin yaptıgın sa**klıktır başka türlü nasıl oynucan alırsın eline pcyi dolaşırsın artık yapacak bişi yok

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
#MorpHeus' Alıntı:
Hayırdır beyler insan mıyız ?

Morpheus bro bunlar bilip bilmeden milletle dalga geçiyolar çok biliyomuş gibi ::D bilgisayardan bazı programlar aracılıgıyla pokemon oynanmıyor mu ?

Üye
10 HİZMET YILI
asdadsdsdaddsadas dsadsad sadaw asdasdsa canfeza ::D sadasdas 15 karakterden fazla yaz ;:D kabul et bu mesajı d

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
borancesu' Alıntı:
#MorpHeus' Alıntı:
Hayırdır beyler insan mıyız ?

Morpheus bro bunlar bilip bilmeden milletle dalga geçiyolar çok biliyomuş gibi ::D bilgisayardan bazı programlar aracılıgıyla pokemon oynanmıyor mu ?

Dediğin program doğru fakat bu hakaret edebileceğin anlamına gelmiyor kurallara uyarak cevaplar yazarsanız sevinirim uyarı vermek zorunda kalmayalım.

mensur' Alıntı:
asdadsdsdaddsadas dsadsad sadaw asdasdsa canfeza ::D sadasdas 15 karakterden fazla yaz ;:D kabul et bu mesajı d

Hemen ediyorum.

Üye
10 HİZMET YILI

EmrecanReis' Alıntı:
Kardeşim konu dışı soru sorabilirmiyim ?
Ve Oyun daha türkiyeye gelmedi diye biliyorum :)

OyunDaha Türkiyeye gelmemiş olabilir, ama en çok oynanan 5. ülke :)

Üye
10 HİZMET YILI
bluestack play store girceksin ordan pokemon go yükliceksin sonra fake gps apk yükliceksin işlem tamamdır ! +1 rep

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...