cavusbenim' Alıntı:ARKADAŞLAR NİYE DALGA GEÇİYORSUNUZ DOĞRU SÖYLÜYOR VARDI PC DEN POKEMON GO OYNAMA DİYE BİR KONU VE KALDIRILMIŞ BEN YOUTUBE VİDEOSUNU DA İZLEMİŞTİM OTURDUĞU YERDEN OYNUYORDU, PC İLE GEZMİYORDU Kİ BAYAĞI KARMAŞIK PROGRAMLAR DOSYALAR FALAN DA VARDI O YÜZDEN YAPMAYA ÜŞENMİŞTİM YAPACAKTIM HATTA![]()
![]()
niaht denen kişilik bi yazdıgım yorumu oku sonra eleştiri yap ne mal insan dolmuş bu forum yaNiaht33' Alıntı:cavusbenim' Alıntı:ARKADAŞLAR NİYE DALGA GEÇİYORSUNUZ DOĞRU SÖYLÜYOR VARDI PC DEN POKEMON GO OYNAMA DİYE BİR KONU VE KALDIRILMIŞ BEN YOUTUBE VİDEOSUNU DA İZLEMİŞTİM OTURDUĞU YERDEN OYNUYORDU, PC İLE GEZMİYORDU Kİ BAYAĞI KARMAŞIK PROGRAMLAR DOSYALAR FALAN DA VARDI O YÜZDEN YAPMAYA ÜŞENMİŞTİM YAPACAKTIM HATTA![]()
![]()
o zaman fake gps kullanıyordur
borancesu' Alıntı:niaht denen kişilik bi yazdıgım yorumu oku sonra eleştiri yap ne mal insan dolmuş bu forum yaNiaht33' Alıntı:cavusbenim' Alıntı:ARKADAŞLAR NİYE DALGA GEÇİYORSUNUZ DOĞRU SÖYLÜYOR VARDI PC DEN POKEMON GO OYNAMA DİYE BİR KONU VE KALDIRILMIŞ BEN YOUTUBE VİDEOSUNU DA İZLEMİŞTİM OTURDUĞU YERDEN OYNUYORDU, PC İLE GEZMİYORDU Kİ BAYAĞI KARMAŞIK PROGRAMLAR DOSYALAR FALAN DA VARDI O YÜZDEN YAPMAYA ÜŞENMİŞTİM YAPACAKTIM HATTA![]()
![]()
o zaman fake gps kullanıyordur![]()
#MorpHeus' Alıntı:Hayırdır beyler insan mıyız ?
#MorpHeus' Alıntı:Hayırdır beyler insan mıyız ?
borancesu' Alıntı:#MorpHeus' Alıntı:Hayırdır beyler insan mıyız ?
Morpheus bro bunlar bilip bilmeden milletle dalga geçiyolar çok biliyomuş gibi :bilgisayardan bazı programlar aracılıgıyla pokemon oynanmıyor mu ?
mensur' Alıntı:asdadsdsdaddsadas dsadsad sadaw asdasdsa canfeza :sadasdas 15 karakterden fazla yaz ;
kabul et bu mesajı d
EmrecanReis' Alıntı:Kardeşim konu dışı soru sorabilirmiyim ?
Ve Oyun daha türkiyeye gelmedi diye biliyorum![]()