Özelden bana ulaşırsan yardımcı olmaya çalışabilirim.Reis istek üzerine logo yapıyormusun?
İlk yaparken amacım kenar yumuşatma kullanmayıp hatta pixelleştirmekti. Sonradan vazgeçtim ve onuda ayarlamayı unuttum.kenar yumuşatma yaparsan daha iyi olur. dışındaki pixeller çok gözüme batıyor
Herkesin yapabileceği türden bir şey hazırlayıp, önünüze hazır bir template sunmaktı amacım.Güzel olmuş daha da iyi olabilir
Bu tamamen Photoshop CS6 ile yapıldı. İllustrator'e yakın zamanda geçiş yapacağım.bi sorum olucak o arka kısımdaki şekli illisaitör ile mi yapıyorsun
Zaten güzel tasarımlar, logolar ve fotoğraf düzenlemeleri yapabiliyorum. Bu sadece forumda ki kullanıcıların önüne hazır, hoş ve basit bir template vermekti.açıkcası beğenmedim diyebilirim ama çalışmayı bırakmageliştirilebilir diyebilirim ama yinede buda bir başarı
Hepinize teşekkürler.iyi gibi eline sağlık
Ben de kötülemek istemedim ki başarıların devamını dilerim dedim sende yanlış anladın Altan sokmaya çalıştın ayıp ettinİlk yaparken amacım kenar yumuşatma kullanmayıp hatta pixelleştirmekti. Sonradan vazgeçtim ve onuda ayarlamayı unuttum.
Herkesin yapabileceği türden bir şey hazırlayıp, önünüze hazır bir template sunmaktı amacım.
Daha iyilerini yapmasını bende biliyorum.
Bu tamamen Photoshop CS6 ile yapıldı. İllustrator'e yakın zamanda geçiş yapacağım.
Zaten güzel tasarımlar, logolar ve fotoğraf düzenlemeleri yapabiliyorum. Bu sadece forumda ki kullanıcıların önüne hazır, hoş ve basit bir template vermekti.
Hepinize teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?