Formattan sonra oldu zaten anlattığım olaylar hocam , yorum kasmak için yazıyorsunuz gibi bir düşünce uyandı aklımda.format her şeyin çözümüdür
Formattan sonra oldu zaten anlattığım olaylar hocam , yorum kasmak için yazıyorsunuz gibi bir düşünce uyandı aklımda.
ustam format attığına dair bir şey yazmamışsın ben nerden bilebilirim format attığını ben sadece bir fikir önerdim temp dosyalarını temizlemediysen temizleyebilirsinFormattan sonra oldu zaten anlattığım olaylar hocam , yorum kasmak için yazıyorsunuz gibi bir düşünce uyandı aklımda.
Hocam bilgisayarcı tanıdık mi eğer değilse parçaları bir kontrol etmeni öneririm + olarak bilgisayarını aldığın firimaya yolla ve hal meseleyi anlat dostum, gerekeni yapacaklar zaten macun sıkar temizlerler optimizasyon ayarları yapar yollarlar.Formattan sonra oldu zaten anlattığım olaylar hocam , yorum kasmak için yazıyorsunuz gibi bir düşünce uyandı aklımda.
Yok tanıdık değil Türkiye'nin en büyüklerinden ban riski vardır diye söylemiyorum ama zaten en büyük dendiğinde herkesin aklına gelen 3 5 firmadan birisi dediğiniz aklımdan geçti fakat onu son çare olarak yapmayı düşünüyorum ilk önce kendim ne yapabileceğime bakmak istiyorum.Hocam bilgisayarcı tanıdık mi eğer değilse parçaları bir kontrol etmeni öneririm + olarak bilgisayarını aldığın firimaya yolla ve hal meseleyi anlat dostum, gerekeni yapacaklar zaten macun sıkar temizlerler optimizasyon ayarları yapar yollarlar.
peki hocam anladım kusura bakma agresif önyargım için haklısınız yazmayı unutmuşum format olayınıustam format attığına dair bir şey yazmamışsın ben nerden bilebilirim format attığını ben sadece bir fikir önerdim temp dosyalarını temizlemediysen temizleyebilirsin
eyw önemli değil dostum iyi forumlar dilerimYok tanıdık değil Türkiye'nin en büyüklerinden ban riski vardır diye söylemiyorum ama zaten en büyük dendiğinde herkesin aklına gelen 3 5 firmadan birisi dediğiniz aklımdan geçti fakat onu son çare olarak yapmayı düşünüyorum ilk önce kendim ne yapabileceğime bakmak istiyorum.
Post automatically merged:
peki hocam anladım kusura bakma agresif önyargım için haklısınız yazmayı unutmuşum format olayını
daha önceki windows ayarlarınızla alakalı büyük ihtimalŞu an hala kullandığım bilgisayarı bilinir bir firmadan aldım. İlk aldığımda aldığım performansı hiç bir şekilde yakınından geçmiyor. (CS:GO YÜKSEK AYARLARDA ÖLÜM MAÇINDA 200-300 ARASI FPS ALIRDIM ŞİMDİ DÜŞÜK AYARLARDA 200Ü GEÇMİYOR)
Bu neden olabilir? Aldığım yer bir optimizasyon ayarı veya ne bileyim overclock ayarı vs yapmış olabilir mi? Ne yaptılarsa aynısından ben de yapayım da rahat oynayayım. Bu sorun bir tek CS:GO sınıfı oyunlarda böyle GTA'da vs her şey aynı
kanki pc cilerde hep çalıyolar bi ara götürdüm 4 tane vidamı calmışlar temperli cambir parça bozulmu yanmış olabilir virüs girmiş olabilir kablolar bozulmuş olabilir bilgisayarın içini temizlet termal macun koydur fan kontrolü yaptık garantin varsa garantiye gönder yoksa iyi bir bilgisayarcıya götür güvendiğin şişirme çalma olabilir dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?