7 Şub 2019 #1 Avion Ultra Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 2,160 Çözümler 2 Tepki puanı 674 Ödüller 11 9 HİZMET YILI Konuyu Yanlış Yere Açmış Olabilirim Özür Dilerim Neyse Konumuza Geçelim. Beyler KitServersiz Yüz Yaması Falan Yükledim Eğer Varsa Futbolun Efsanelerinide Eklemeye yarayan mod varmı . Mesela Oyuna Zidane Falan Ekleyibilirmiyiz KitServersiz Veya KitServerli Varsa Link Atıp Anlatırsan Sevinirim.
Konuyu Yanlış Yere Açmış Olabilirim Özür Dilerim Neyse Konumuza Geçelim. Beyler KitServersiz Yüz Yaması Falan Yükledim Eğer Varsa Futbolun Efsanelerinide Eklemeye yarayan mod varmı . Mesela Oyuna Zidane Falan Ekleyibilirmiyiz KitServersiz Veya KitServerli Varsa Link Atıp Anlatırsan Sevinirim.
7 Şub 2019 #2 Mr_BrooS Seçkin Üye Katılım 27 Kas 2017 Mesajlar 332 Çözümler 1 Tepki puanı 80 Ödüller 7 8 HİZMET YILI araştırdım buldum ama senin yüz yamanı bozabilir veya ligleri felan değişebilir karışabilir istersen denemek için özele alayım seni
araştırdım buldum ama senin yüz yamanı bozabilir veya ligleri felan değişebilir karışabilir istersen denemek için özele alayım seni
7 Şub 2019 Konuyu başlatan #3 Avion Ultra Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 2,160 Çözümler 2 Tepki puanı 674 Ödüller 11 9 HİZMET YILI Mr_BrooS' Alıntı: araştırdım buldum ama senin yüz yamanı bozabilir veya ligleri felan değişebilir karışabilir istersen denemek için özele alayım seni Genişletmek için tıklayın ... Buradan Atabilirsin Oyunu Yedeklerim Sıkıntı Yok Efsaneler Var Deilmi ?
Mr_BrooS' Alıntı: araştırdım buldum ama senin yüz yamanı bozabilir veya ligleri felan değişebilir karışabilir istersen denemek için özele alayım seni Genişletmek için tıklayın ... Buradan Atabilirsin Oyunu Yedeklerim Sıkıntı Yok Efsaneler Var Deilmi ?