Onaylı Üye
Pasa' Alıntı:sen beni yanlış anladın yeni üye olup hileyi indirtmeye +kullandırtmaya calışanlara diyorum ben yoksa hile sapasaglam calışıyordu ellerine saglık ben sadece fazla kişinin bna yemesini istemedigim için yazdım yanlış anlaşılma olmasın hile süper calışıyordu ama fix yedi
dgartuyyuoşıiSpeedyGonzales' Alıntı:Pasa' Alıntı:sen beni yanlış anladın yeni üye olup hileyi indirtmeye +kullandırtmaya calışanlara diyorum ben yoksa hile sapasaglam calışıyordu ellerine saglık ben sadece fazla kişinin bna yemesini istemedigim için yazdım yanlış anlaşılma olmasın hile süper calışıyordu ama fix yedi
Ben sana karşı yazmadım yorumu zaten yaptığım yorumları kişiye özel değil geneli itibariyle yapıyorum, bu günlerde neden insanlar alıngan anlamakta güçlük çekiyorum. Konuya zaten adamlar yazıyor böyle böyle, kullanmayın hileyi diye. Ama bi zahmet okumaktan aciz insanlar sürekli aynı cümlecikleri yazıp konuyu gereksiz uzatıyor. Ban yediğinde de kimse neden ban yedim demesin. Public her halükarda belirli bir süre sonra ban yiyecek riske girmeyi göze alan kullanır zaten. Riske girmeyi göze almıyorsanız yeni bir hesap açıp oradan devam edersiniz.
dgartuyyuoşıiSpeedyGonzales' Alıntı:Pasa' Alıntı:sen beni yanlış anladın yeni üye olup hileyi indirtmeye +kullandırtmaya calışanlara diyorum ben yoksa hile sapasaglam calışıyordu ellerine saglık ben sadece fazla kişinin bna yemesini istemedigim için yazdım yanlış anlaşılma olmasın hile süper calışıyordu ama fix yedi
Ben sana karşı yazmadım yorumu zaten yaptığım yorumları kişiye özel değil geneli itibariyle yapıyorum, bu günlerde neden insanlar alıngan anlamakta güçlük çekiyorum. Konuya zaten adamlar yazıyor böyle böyle, kullanmayın hileyi diye. Ama bi zahmet okumaktan aciz insanlar sürekli aynı cümlecikleri yazıp konuyu gereksiz uzatıyor. Ban yediğinde de kimse neden ban yedim demesin. Public her halükarda belirli bir süre sonra ban yiyecek riske girmeyi göze alan kullanır zaten. Riske girmeyi göze almıyorsanız yeni bir hesap açıp oradan devam edersiniz.
beratgngr' Alıntı:HİLE ONAY GELSİN DWORDA ! :heart:
SpeedyGonzales' Alıntı:Hile Fix yedi diyoruz, konuyu okumadan cevap yazıyorsunuz. Kimse kimsenin ban yemesini felan istemiyor uyarı yapıldı bi zahmet konuyu okuyun anlayacaksınız zaten. Şuan için kullanmayın hileyi güncelleme yapılırsa duyurulur zaten o zaman kullanmaya başlarsınız.
NE DEMEK İSTİYON BEN ANLAMADIMzepolis' Alıntı:beratgngr' Alıntı:HİLE ONAY GELSİN DWORDA ! :heart:
GrandTR' Alıntı:sabredin beyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?