scorpionassasin' Alıntı:
bu neden oluyor arkadaşlar wall falan olmasın yaw sadece sekmeme ve sınırsız mermi yeterli
hile çalışmıyor diyen arkadaşlar hile çalışıyor ama böyle bir sorunla karşılaşıyorum şuan 19.06.2016 02:13 ve hile çalışıyor fix falan değil ama bu ekran karışma sorununu çözmem lazım ekrandaki herşey birbirine giriyor :S
GrandTR' Alıntı:scorpionassasin' Alıntı:
bu neden oluyor arkadaşlar wall falan olmasın yaw sadece sekmeme ve sınırsız mermi yeterli
hile çalışmıyor diyen arkadaşlar hile çalışıyor ama böyle bir sorunla karşılaşıyorum şuan 19.06.2016 02:13 ve hile çalışıyor fix falan değil ama bu ekran karışma sorununu çözmem lazım ekrandaki herşey birbirine giriyor :S
menüyü kapat düzelir
İNSERT BAS KAPANIRscorpionassasin' Alıntı:GrandTR' Alıntı:scorpionassasin' Alıntı:
menüyü kapat düzelir
menüyü nasıl kapatıcam onu bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?