çekim kısmı biraz sorunlu çünkü günde 4 kere çekim yapabiliyorsun 00:00 - 15:00 - 18:00 - 20:00emeğine saglık hocam teşekürler
sadece bu saatler arasımı çekım varçekim kısmı biraz sorunlu çünkü günde 4 kere çekim yapabiliyorsun 00:00 - 15:00 - 18:00 - 20:00
istediğin saatlerde çekim verebiliyorsun ama direkt banka hesabına çekim yapamadığın için başka bir borsaya (örneğin paribu) transfer etmek gerekiyor bu transferler de anında olmuyor saatleri varsadece bu saatler arasımı çekım var
anladım saol deniyecegım biliyorsun öğrenci zamnlar zorlastıistediğin saatlerde çekim verebiliyorsun ama direkt banka hesabına çekim yapamadığın için başka bir borsaya (örneğin paribu) transfer etmek gerekiyor bu transferler de anında olmuyor saatleri var
kaldıraçla işlem yapacağın için biraz zaman harcaman gerekecek bonuslarını eritip kâra geçirmende başarılaranladım saol deniyecegım biliyorsun öğrenci zamnlar zorlastı
teşekürler iyi günler hocamkaldıraçla işlem yapacağın için biraz zaman harcaman gerekecek bonuslarını eritip kâra geçirmende başarılar
yapanlar tecrübelerini ya da olup olmadığını paylaşırsa insanlar dener, kazanır en azından rica ederim dostumeline sağlık bilgilendirme için saol
rica ederim yusuf yapabildiyseniz geri dönüş rica ederim sizdenteşekkürler bilgilendirme için.
para atmana gerek yok dostüm 26 dolar ile 50 dolar yapıp çektim ben26 dolar ile trade bonusu veriyor 10 dolar ve üstü bakiye yaparsan siteye de bi miktar para atıp çekebiliyorsun
coinbase var mevcut konu linkini aşağıda bulabilirsinizteşekkürler başka var mı böyle dostum phemexten çekim yaptım
degil dostum coinbase ve phemexten cekim yaptım hali hazırda 2 site daha var kyc yaptıgım ondan cekım yaparsam bilgilendirimim fakat bu iki borsada güvenilirBunlar bana scam geliyor, siz çekim yaptınız mı?
teşekkür ederim dostum diğer 2 siteden çekim yapıp bana özelden paylaşabilir misin? bende arıyorum.degil dostum coinbase ve phemexten cekim yaptım hali hazırda 2 site daha var kyc yaptıgım ondan cekım yaparsam bilgilendirimim fakat bu iki borsada güvenilir
ben çekim yapmadan konuyu size açar mıyım hocamBunlar bana scam geliyor, siz çekim yaptınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?