- Konuyu başlatan
-
Yatırım şartlı olmaması tabii ki aslında sorduğum soru. Yoksa yatırım yaptığımızda bonus verecek zibil tane borsa varİnanın bilmiyorum veriyor mu vermiyor mu. 250dolara yakın sadece bonustan çekim yaptık. Sıkıntısız bir şekilde. Sonrasındaki son düşüşte parayı sıfırladık ve maziye gömdük ByBit'iFakat veriyorsa değerlendirmenizi şiddetle öneriyorum.
Heee o duruma gelince şöyle . Aktif 200 dolarlık al sat yapmanızı istiyor. Biz 50 dolar atıp 4 kere 50 dolarlık al sat yaptık ve bonusumuz saniyesinde tamamlandı sonrasında yeniden içerideki kendi paramızı ana hesabımıza çekip bonus ile işlemler açmaya başladık.Yatırım şartlı olmaması tabii ki aslında sorduğum soru. Yoksa yatırım yaptığımızda bonus verecek zibil tane borsa var
İyi olur aslında ulaşırım sizeKYC yapıp bonusları al istersen hem muhabbet eder hem kaldıraç oynarız eğlenceli olur...
bilgilendirme için sağol broArkadaşlar bugün gün içerisinde Coinbase'yi anlatmıştım şimdi ise Phemex borsasını ele alacağım.
Bu coinbase gibi direkt para vermiyor fakat spot işlemler ile(kaldıraç) aldığınız bonusu yatırım yapmadan oynayarak çekim yapabilirsiniz.
Youtube'da gördüğüm en yararlı videoyu sizle paylaşıyorum.
İyi forumlar
thanks for this \(^∀^)メ(^∀^)ノArkadaşlar bugün gün içerisinde Coinbase'yi anlatmıştım şimdi ise Phemex borsasını ele alacağım.
Bu coinbase gibi direkt para vermiyor fakat spot işlemler ile(kaldıraç) aldığınız bonusu yatırım yapmadan oynayarak çekim yapabilirsiniz.
İyi forumlar
İlgili konu borsa bonusu aslında coin airdrop'u değil buvalla kral sana inanmak isterdimde çok katıldım 1 dolar çıksa gam yemezdimde çıkmıyor
Arkadaşlar bugün gün içerisinde Coinbase'yi anlatmıştım şimdi ise Phemex borsasını ele alacağım.
çekim işlemlerı sıkıntılı iptal ediyor 2 kere dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?