Dostum yarın herkes için istek üzerine tasarım konusu açacam. Oraya yazarsan yardımcı olurumKardeş bana güzel bir banner yapabilirmisin bea
Anlamadım kardeşimyanlız photot shop için program paraglı
Eyvallahellerine sağlık güzel başlangınç
Yazarsan neden yapmayalım dostum teşekkürlerEllerine sağlık yarınki konuda banada yaparsan çok sevinirim (bu arada çok güzel olmuş
Kardeşim demek istediğini anlamadım. Konuda her şey detaylı var crystal yazısı için de o sekme açıldıktan sonra crystal yazısını kaldırıp istedikleri bir şey yazabilirler. Teşekkür ederim bu aradaHocam elinize emeğinize sağlık çok beğendim ama siz nasıl yapılacağını göstermemişsiniz,psd dosyasını kendine göre değiştirmeyi göstermişsiniz.O Crystal yazısının nasıl yapıldığını da anlatırsanız daha yararli olacaktır
İşine yaradıysa sevindim kardeşim ne demekadam indir butonunu bile kendisi yapmış
teşekkürler kardeşim artık milletten grafik yapar mısın diye dilenmicem
Dostum fotoğrafları incelersen crystal yazısı yerine herhangi bişe yazıp veya resim koyup kaydettiğin zaman direk o efekt halini alıyorYani demek istediğim şu o yazıyı oraya nasıl uyarladın,nasıl getirdin o yazıya o efekti nasıl verdin bunları da göstermek gerekiyor
eyvallah kardeşimEllerinize sağlk Hocam.
zaten konuda bu tarz tasarımları bilmeyenler için diye belirttim hocam. Mockup da olsa bunu bile bilmeyen arkadaşlar tabii ki var. Kısa basit bir eğitim teşekkürler yorum içinGüzel, Hoş fakat keşke Mockup olduğunu belirtseydin bu normal bir eğitim değil. Mockup nasıl yapılır tarzı birşey olmuş. Neyse yinede iyi.
he dersDers mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?