16 Tem 2019 #1 rasim4231 R Uzman Üye Katılım 26 Kas 2018 Mesajlar 191 Tepki puanı 17 Ödüller 7 Yaş 26 7 HİZMET YILI arkadaşlar cs6 da canımı fazlasıyla sıkan bi problem var video da detaylıca anlattım yardımcı olursanız cok memnun olurum
arkadaşlar cs6 da canımı fazlasıyla sıkan bi problem var video da detaylıca anlattım yardımcı olursanız cok memnun olurum
16 Tem 2019 #2 Czech C * xάήάx * Süper Üye Katılım 15 Şub 2019 Mesajlar 1,014 Çözümler 4 Tepki puanı 459 Ödüller 5 7 HİZMET YILI @Crystal gördüğü zaman yardımcı olacaktır.
16 Tem 2019 #3 ⋅vox Griffin Premium Katılım 23 Tem 2018 Mesajlar 1,715 Çözümler 1 Tepki puanı 1,026 Ödüller 10 7 HİZMET YILI Yazının katmanına sağ tıklayıp ''katman stilini rasterleştir'' seçeneğini seçmen gerekiyor. Ondan sonra kırpma maskesi oluşturarak dener misin?
Yazının katmanına sağ tıklayıp ''katman stilini rasterleştir'' seçeneğini seçmen gerekiyor. Ondan sonra kırpma maskesi oluşturarak dener misin?
16 Tem 2019 #4 ilkxr Seçkin Üye Katılım 23 Şub 2019 Mesajlar 316 Çözümler 1 Tepki puanı 42 Ödüller 8 7 HİZMET YILI abi sorunun çözümünü bilmiyorum ama logo klasöründe bir sürü logo vardı rica etsem logo klasörünü bana atabilirmisin özelden ?
abi sorunun çözümünü bilmiyorum ama logo klasöründe bir sürü logo vardı rica etsem logo klasörünü bana atabilirmisin özelden ?
16 Tem 2019 Konuyu başlatan #5 rasim4231 R Uzman Üye Katılım 26 Kas 2018 Mesajlar 191 Tepki puanı 17 Ödüller 7 Yaş 26 7 HİZMET YILI Crystal' Alıntı: Yazının katmanına sağ tıklayıp ''katman stilini rasterleştir'' seçeneğini seçmen gerekiyor. Ondan sonra kırpma maskesi oluşturarak dener misin? Genişletmek için tıklayın ... VALLA HOCAM NE DESEM BILEMEDIM ALLAH RAZI OLSUN CANSIN SEVILIORSUN Post automatically merged: 16 Tem 2019 1BY' Alıntı: abi sorunun çözümünü bilmiyorum ama logo klasöründe bir sürü logo vardı rica etsem logo klasörünü bana atabilirmisin özelden ? Genişletmek için tıklayın ... TABİKİ KARDEŞİM AT MSJ ATAYIM DOSYA TCDEN Post automatically merged: 16 Tem 2019 Crystal' Alıntı: Yazının katmanına sağ tıklayıp ''katman stilini rasterleştir'' seçeneğini seçmen gerekiyor. Ondan sonra kırpma maskesi oluşturarak dener misin? Genişletmek için tıklayın ... HOCAM BOLE PROBLEMLERIM OLDUGU ZAMAN SANA OZELDEN YAZSAM ILGILENEBILIRMISIN BOLE KONU ACMAYA GEREK KALMADAN
Crystal' Alıntı: Yazının katmanına sağ tıklayıp ''katman stilini rasterleştir'' seçeneğini seçmen gerekiyor. Ondan sonra kırpma maskesi oluşturarak dener misin? Genişletmek için tıklayın ... VALLA HOCAM NE DESEM BILEMEDIM ALLAH RAZI OLSUN CANSIN SEVILIORSUN Post automatically merged: 16 Tem 2019 1BY' Alıntı: abi sorunun çözümünü bilmiyorum ama logo klasöründe bir sürü logo vardı rica etsem logo klasörünü bana atabilirmisin özelden ? Genişletmek için tıklayın ... TABİKİ KARDEŞİM AT MSJ ATAYIM DOSYA TCDEN Post automatically merged: 16 Tem 2019 Crystal' Alıntı: Yazının katmanına sağ tıklayıp ''katman stilini rasterleştir'' seçeneğini seçmen gerekiyor. Ondan sonra kırpma maskesi oluşturarak dener misin? Genişletmek için tıklayın ... HOCAM BOLE PROBLEMLERIM OLDUGU ZAMAN SANA OZELDEN YAZSAM ILGILENEBILIRMISIN BOLE KONU ACMAYA GEREK KALMADAN
16 Tem 2019 #6 ⋅vox Griffin Premium Katılım 23 Tem 2018 Mesajlar 1,715 Çözümler 1 Tepki puanı 1,026 Ödüller 10 7 HİZMET YILI rasim4231' Alıntı: VALLA HOCAM NE DESEM BILEMEDIM ALLAH RAZI OLSUN CANSIN SEVILIORSUN Post automatically merged: 16 Tem 2019 TABİKİ KARDEŞİM AT MSJ ATAYIM DOSYA TCDEN Post automatically merged: 16 Tem 2019 HOCAM BOLE PROBLEMLERIM OLDUGU ZAMAN SANA OZELDEN YAZSAM ILGILENEBILIRMISIN BOLE KONU ACMAYA GEREK KALMADAN Genişletmek için tıklayın ... Tabi dostum istediğin zaman yazabilirsin
rasim4231' Alıntı: VALLA HOCAM NE DESEM BILEMEDIM ALLAH RAZI OLSUN CANSIN SEVILIORSUN Post automatically merged: 16 Tem 2019 TABİKİ KARDEŞİM AT MSJ ATAYIM DOSYA TCDEN Post automatically merged: 16 Tem 2019 HOCAM BOLE PROBLEMLERIM OLDUGU ZAMAN SANA OZELDEN YAZSAM ILGILENEBILIRMISIN BOLE KONU ACMAYA GEREK KALMADAN Genişletmek için tıklayın ... Tabi dostum istediğin zaman yazabilirsin