merhaba arkadaşlar bir proje üzerinde çalışıyorum neredeyse bitirmek üzereyim şöyle bir sorunla karşılaştım bunu googlede veya başka bir yerde bulamadım mantık olarak yürütemedim veya koda dökemedim
şimdi benim elimde bir <p></p> var bunun içine 0.00000000 rakamlı bir sayı yazdım bu sayı ben "submit" butonuna bastıktan sonra 0.000220 sayısına kadar 24 saatte 0.....1 sayarak artmasını ve bu artışı ben canlı olarak görmek istiyorum yani butona basıldığında 0.00000001 yazdıysa bir sonraki 0.00000002 yi alt satıra veya yana değil olduğu yere yazsın yani sıralanmasın bunu bir türlü beceremedim for denedim refresh yöntemi denedim beceremedim ve diyelimki rakam artıyor istediğim gibi oldu bu rakamı veri tabanına anlık kayıt etsin ve kullanıcı siteden çıksa bile bu rakam site içerisinde sürekli çalışmaya devam etsin 1 gün sonra girdiğinde karşısında son bıraktığı rakamı değilde benim hedefte olmasını istediğim rakamı görsün ve hedefteki rakama ulaşıldığında başka bir hedefe doğru belirtmek istediğim sürede ulaşsın bu sistem genellikle bitcoin mining sitelerinde kullanılıyor ama ben bir sonuca varamadım yapmak istediğimi anlayan arkadaşlar yürütebildikleri mantığı yardımcı olarak anlatırlarsa çok makbul geçer teşekkürler.