php & Javascript

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
1 adet Javascript dosyam var bunu php de form ile aktif etmek istiyorum yardımcı olabilecek birileri var mı ücreti konuşabiliriz

Banlı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Hocam ilk öncelikle ücrete gerek yok ve JavaScript zaten aktif oluyo

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
JavaScript is used to create real-time games and applications, mobile applications etc.
Js tabiiki, günümüzde daha etkili
tabii ki javascript
Javascript aktif ediyo

agalar kafanız mı güzel ne içtiniz siz, javascript dosyası var elimde link oluşturup konum alıyor. bunu php de form şeklinde çalıştırıp ekrana yazdırıcaz mevzu bu

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
agalar kafanız mı güzel ne içtiniz siz, javascript dosyası var elimde link oluşturup konum alıyor. bunu php de form şeklinde çalıştırıp ekrana yazdırıcaz mevzu bu
Yorumların %99'u yorum kasmak için atılıyor Konunun başlığına bakıyorlar; "hee javascript daha iiy javascript yazam" diye yazıyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yorumların %99'u yorum kasmak için atılıyor Konunun başlığına bakıyorlar; "hee javascript daha iiy javascript yazam" diye yazıyorlar.

onların varya kafa yapılarına tüküreceksin ne boş adamlar bunlar adam diyom ama reşitler mi emin bile değilim agam

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
onların varya kafa yapılarına tüküreceksin ne boş adamlar bunlar adam diyom ama reşitler mi emin bile değilim agam
Reşit olduklarını ben de sanmıyorum, forumda sadece script kullanmak için barınan çoluk çocuk işte. Sen en iyisi Kuruculara özel mesaj atarak sor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...