21 May 2020 #1 ZenonEren Z Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar, Sitemde pdf görüntülemek istiyorum ama büyük sorum şu; Aşşağıdaki pdf karesinin arkasına link vericem yani Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bu $kod verisi için text boxtan bilgi alıcam araya bastığı zaman pdf çalışacak. Bu php dilinde veya başka dillerde mümkünmü yardımcı olursanız sevinirim ilgili görsel altta. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Merhaba arkadaşlar, Sitemde pdf görüntülemek istiyorum ama büyük sorum şu; Aşşağıdaki pdf karesinin arkasına link vericem yani Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bu $kod verisi için text boxtan bilgi alıcam araya bastığı zaman pdf çalışacak. Bu php dilinde veya başka dillerde mümkünmü yardımcı olursanız sevinirim ilgili görsel altta. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
22 May 2020 #2 catalyst16812 C nikhil Onaylı Üye Katılım 13 Nis 2020 Mesajlar 50 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Ödüller 4 6 HİZMET YILI curious bout this .
22 May 2020 Yasaklandı #3 gncseksi G Banlı Üye Katılım 3 Mar 2019 Mesajlar 45 Çözümler 1 Tepki puanı 0 Yaş 29 7 HİZMET YILI yanlıs acıklama yapıosun
23 May 2020 Konuyu başlatan #4 ZenonEren Z Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Beyler konuyu açıklama şeklim biraz kötü olabilir kusura bakmayın ilgili konunun cevabını buldum. [CODE]<?php if ($_POST['gonder']) { $data = $_POST['veriler']; echo $veri; } ?> <form action="test.php" method="post"> <textarea name="veriler"></textarea> <input type="submit" name="gonder" value="Gönder" /> </form> <iframe src="https://www.xxx.com/<?php echo $veri; ?>.pdf" width="600px" height="600px" >[/CODE]
Beyler konuyu açıklama şeklim biraz kötü olabilir kusura bakmayın ilgili konunun cevabını buldum. [CODE]<?php if ($_POST['gonder']) { $data = $_POST['veriler']; echo $veri; } ?> <form action="test.php" method="post"> <textarea name="veriler"></textarea> <input type="submit" name="gonder" value="Gönder" /> </form> <iframe src="https://www.xxx.com/<?php echo $veri; ?>.pdf" width="600px" height="600px" >[/CODE]
11 Haz 2020 #5 C4LGINBaskan C Uzman Üye Katılım 6 Tem 2016 Mesajlar 291 Tepki puanı 0 Yaş 7 9 HİZMET YILI yanlıs acıklama?