Onaylı Üye
1.si Sen kendini hangisine daha yatkın görüyorsan ve hangisi daha çok hoşuna gidiyorsa.Ama dersin hepsi güzel bence yazılım seç bu aralar çok popüler meslek yazılım mühendisliği. 2.Kurs hakkında pek bilgim yok ama yeniysen ilk başta youtubeden filan öğrenmeye çalış. 3.İngilizcenin pek bir önemi yok yani kod yazarken zaten neyin ne anlama geleceğini anlarsın.Ama en kötü bir A2-B1 Seviye olmalı diye düşünüyorum.Öncelikle merhaba, lise de bilişim öğrencisiyim ve bizden alt dal seçmemizi istiyorlar.
Yazılım
Siber güvenlik ve ağ işletmenliği
Bunlardan hangisi seçmeliyim bide pyhton için kurs önerileriniz var mı ?
ek olarak ingilizce de hangi seviyeye gelmem yeterli olacaktır.
brom ingilizcede b1/b2 seviyesi yeter.Öncelikle merhaba, lise de bilişim öğrencisiyim ve bizden alt dal seçmemizi istiyorlar.
Yazılım
Siber güvenlik ve ağ işletmenliği
Bunlardan hangisi seçmeliyim bide pyhton için kurs önerileriniz var mı ?
ek olarak ingilizce de hangi seviyeye gelmem yeterli olacaktır.
daha yeni başladım lise 1 yani şuan hiç bilgim yok desem doğrudurben türkiyedeyken siber güvenlikte calisiyordum suan ingiliteredeyim. kendi yazilim seviyeni nasil gorüyorsun yada baslangic mi orta seviyede bir yazilim mi istiyorsun nasil bir tavsiye istiyorsun daha detayli bir sekilde aciklarsan bende sana ona gore yardimci olayim.
Post automatically merged:
brom ingilizcede b1/b2 seviyesi yeter.
soyle soyleyim youtubeden baslangic seviyesi python dersen daha iyi ama onun yerine bunlari oneririm ilk budaha yeni başladım lise 1 yani şuan hiç bilgim yok desem doğrudur
Teşekkür ederim yardımin içinsoyle soyleyim youtubeden baslangic seviyesi python dersen daha iyi ama onun yerine bunlari oneririm ilk bu
"C öneririm, sonra C++ ve Python"
rica ederim yardimim dokunduysa beğenip benim yorumu sabitlersen sevinirim yeni baslayan insanlar varsa eğer onlarda gorsünler.Teşekkür ederim yardımin için
Phyton yazılim dili ve en kolay dildir en azından ben böyle biliyorum ben biraz göz attım ve basit gibikonudan uzak merak dan souroyurm python ney nasıl bir şey
Sabitlemeyi bulamadım ama beğendimrica ederim yardimim dokunduysa beğenip benim yorumu sabitlersen sevinirim yeni baslayan insanlar varsa eğer onlarda gorsünler.
Teşekkür ederim yardımin için
Knk ilk başta C ile başlama ilk başta C ile başlarsan kafan allak bullak olur.Python daha kolay C ye göre.Ben Deneyaptaydım(internete yazıp bakabilirsin) ilk başta arduino en kolay olduğu için sonra python en son C öğrettiler sonra eğitim bitti.C en zoruydu arasındaki.soyle soyleyim youtubeden baslangic seviyesi python dersen daha iyi ama onun yerine bunlari oneririm ilk bu
"C öneririm, sonra C++ ve Python"
Bizim okulda phyon ile başladık bende ile devam etmeyi planliyorumKnk ilk başta C ile başlama ilk başta C ile başlarsan kafan allak bullak olur.Python daha kolay C ye göre.Ben Deneyaptaydım(internete yazıp bakabilirsin) ilk başta arduino en kolay olduğu için sonra python en son C öğrettiler sonra eğitim bitti.C en zoruydu arasındaki.
Hatta başka bir forumdan birisi daha şöyle yazmış :
"Python syntax'ı dolayısıyla çok rahat öğrenebilen bir dil, daha pratik ve estetik. C daha kaba ancak her kapı eninde sonunda C'ye çıkıyor . Ben yine de Python'la başlamanızı öneririm."
öyle diyorsan oyle olsun ama dedigim gibi benim dedigim daha mantikli cünkü bende oyle yaptim ve türkiye'de siber güvenlikte üst kademeli bir yetkiliydim en sonda baska yerden teklif geldi oraya gittim. benim ingilizce seviyesi b2/c1 düzeyi oldugundan zorlanma yasamadim.Knk ilk başta C ile başlama ilk başta C ile başlarsan kafan allak bullak olur.Python daha kolay C ye göre.Ben Deneyaptaydım(internete yazıp bakabilirsin) ilk başta arduino en kolay olduğu için sonra python en son C öğrettiler sonra eğitim bitti.C en zoruydu arasındaki.
Hatta başka bir forumdan birisi daha şöyle yazmış :
"Python syntax'ı dolayısıyla çok rahat öğrenebilen bir dil, daha pratik ve estetik. C daha kaba ancak her kapı eninde sonunda C'ye çıkıyor . Ben yine de Python'la başlamanızı öneririm."
Link verebilirmisin hangisi daha iyi olureğitimleri var online öneririm etkili
Öneri YouTube kanalin varmıyoutubedan öğrenebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?