Onaylı Üye
Onu benim de bir arkadaşım kullanıyor ancak başlangıca göre biraz zorlanmış sanırım.30 tl'ye iienstitu sitesinden güzel bir eğitim alabilirsin arkadaşım kullanmıştı.
Benim alt yapım aslında ikisi için de mevcut ufak motor hareketlendirmeleri vs. bir çoğunu yazabiliyorum ancak bundan ileriye gitmiyor phyton'u öğrenmek isteme sebebim yapay zeka'da iyi işler beceriyorPython çok zor öğrenmek ve sonra bırakmak istedim
Başta zorlar sonrasında alışılır.Onu benim de bir arkadaşım kullanıyor ancak başlangıca göre biraz zorlanmış sanırım.
tabii ki zor ancak iyi bi eğitim ve çalışmayla olmayacak iş değil.Çok zor oldugunu biliyorum sadece
Ücretsizler dediğin gibi kolay kolay bulunmuyor. Bazı ücretlilerde ücretsizlerden farkı yok. O yüzden bi yardım arıyorum.kolay kolay bulamssın basit anlatımlı
paralı java varmı ?Ücretsizler dediğin gibi kolay kolay bulunmuyor. Bazı ücretlilerde ücretsizlerden farkı yok. O yüzden bi yardım arıyorum.
Evet mebin önerdiği bir kaç eğitim var idi bilgisayara geçtiğim de atarım.paralı java varmı ?
Yani dostum var ise yardımın ücretsiz alabileceğim ya da ücretliyse de fiyatı uçuk değilse sevinirim.yardım edebilirim istersen
Değerli yorumun ve açıklaman için teşekkürler hocam udemy'e bir bakacağım.Dostum paran varsa udemyde çok güzel eğitimli dersler içeren paketler satıyorlar orayı ziyaret etmeni tavsiye ederim.İngilizcen iyiyse youtubeden yabancıların anlattığı dersleri dinleyebilirsin çok fazla Türkçe içerik yok yabancılar daha çok uğraşıyorlar bu işlerle.Bedavaya satılan udemy dersleri de var onlarla da başlayabilirsin.Yeter ki hevesin olsun gayret et.
Başarılar.
Onu biliyorum bana biraz karmaşık gelmişti dostum.kanka java için 130 videoluk video var youtubede sin5nan yaz youtubeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?