Merhaba MH üyeleri İnternet ile alakalı bir sıkıntım var İnternetim normalde gayet hızlı ancak herhangi bir oyuna girince pingim anormal derecede yükseliyor oyunuma ping yapacak hiçbir şey yapmıyorum durduk yere yükseliyor nedenini bilen varsa yardımcı olabilirmi
Not: İnterneti kes yada onar gibi şeyler yazmayın denedim çünkü yada wifini kapat yazmayın
Bilgisayar arkaplanda çalışanları kapatmanı öneririm etki ediyor internet hızına.
Win10/Başlangıca arka plan uygulamaları diye arat kapat ne kullanıyorsun win 10.8.7 ?
Arkaplandaki veya evdeki cihazlar meşgul edebiliyor bazen yersiz güncellemelerle onları kontrol et. Herhangi bir sıkıntı yoksa müşteri temsilcinizi arayabilirsiniz.
İnternet sağlayıcın, Hattın kalitesi, Server. bu üçünden birinde problem sana düşen Binaya gelen kablonun girdiği kutuyu evine gelen kabloyu kontrol etmen bağlantıları yenilemen, sonra sırayla İnternet sağlayıcını arasın
Ayrıca müşteri hizmetlerini arayarak sizi yeni bir PORT a transfer etmelerini isteyebilirsiniz. Tabi bağlanabilirseniz... Şu sıralar ekranlarımız yanıt vermiyor diyerekten dakikalarca beklediğiniz telefonda cinnet geçirmeniz olası. İnsanlar virüs yüzünden nete ağır bir şekilde dadanmış durumda.