Üye
Türk TelekomHangi servis sağlayıcı?
teşekkür ederim anladım ama dediğim gibi çok ani ping artışları oluyor o pingi yakalayıp türk telekomu arayana kadar ping normale dönüyor, nadiren olsa anlarım ama sık sık olduğu için internet kopma noktasına geliyorkanka şimdi şöyle yapıyorsun; speed teste girip pingine bakıyorsun ve eşzamanlı olarak türk telekomu arayıp hızını test etmelerini ve pinginin kaç olduğunu soruyorsun eğer 2 sistemdede aynı gözüküyorsa sıkıntı altyapıdandır ama tt'den gelen daha iyi senin testin daha kötüyse gelen hızı alamadığındandır, falan filan işte umarım anlatabilmişimdir
kanka arkaplanda çalışan uygulamalara bak ya da şöyle test edebilirsin telefonun ve bilgisayarla aynı anda speedtest yap farklı çıkarsa bilgisayardan kaynaklıdır onuda update d.dışı bırakırsın vs. vs. sorunun nerede olduğunu çözersinTürk Telekom
Post automatically merged:
teşekkür ederim anladım ama dediğim gibi çok ani ping artışları oluyor o pingi yakalayıp türk telekomu arayana kadar ping normale dönüyor, nadiren olsa anlarım ama sık sık olduğu için internet kopma noktasına geliyor
masa üstü pc,ınternet wıfı,yeni konu açmasını bilmiyorum ondan buraya yazdım kusura bakmayınBağlantını wifi ile mi yoksa kablolu olarak mı yapıyorsun ?
tamamdır deneyeceğim teşekkürlerkanka arkaplanda çalışan uygulamalara bak ya da şöyle test edebilirsin telefonun ve bilgisayarla aynı anda speedtest yap farklı çıkarsa bilgisayardan kaynaklıdır onuda update d.dışı bırakırsın vs. vs. sorunun nerede olduğunu çözersin
aynen ilginç olan daha çok gece olmasıBende de 4-5 gündür ping çıkmaya başladı. bende türktelekom kullanıyom anlamadımkı kota filenmi koydular . hiçbir oyunu düzgün oynayamıyom durmadan ping ping. modemi açıp kapatıyom yok yine aynı. geceleri daha çok ping çıkıyor . sonunda gidip türk telekomdan çıkıcam.
kabloludada wifidede ping çıkıyorBağlantını wifi ile mi yoksa kablolu olarak mı yapıyorsun ?
50-60 pingim olsa dert değil ama biranda 200-300 lere fırlayınca ne yapacağımı şaşırıyorumdostum kesinlikle throttle adlı uygulamayı dene ben 50 60 pingle oynarken şuuan 22 30 ping arasında oynuyorum
tamamdır deneyeceğim teşekkürler
aynen ilginç olan daha çok gece olması
kabloludada wifidede ping çıkıyor
50-60 pingim olsa dert değil ama biranda 200-300 lere fırlayınca ne yapacağımı şaşırıyorum
Dostum muhtemelen genel bir sorun çünkü bende de 16 mbps sınırsız internet var ve ara ara kesinti oluyor
bu civardaki başka wifileride denedim böyle bir sorun yoktuDostum muhtemelen genel bir sorun çünkü bende de 16 mbps sınırsız internet var ve ara ara kesinti oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?