Pixel'in Android 14'teki Çoklu Kullanıcı Hatası Düzeltildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
:yazı:

Pixel'in Android 14'teki Çoklu Kullanıcı Hatası Düzeltildi

Google, Android 14'te Pixel telefonlar için kritik bir hatayı gidermek üzere Kasım güncellemesini yayınladı. Güncelleme, birden fazla kullanıcı profiline sahip cihazlarda depolama alanı yetersizliği veya yeniden başlatma döngüsüne neden olan bir sorunu çözüyor. Güncelleme bugün itibariyle Pixel telefonlarına ulaşmaya başlayacak ve önümüzdeki hafta boyunca dağıtılmaya devam edecek. Bu hata, bazı durumlarda kullanıcıların medya depolama alanlarına erişememesine veya telefonlarından tamamen dışlanmasına neden oluyordu. Fabrika ayarlarına sıfırlama gerektiren bir önyükleme döngüsüne sıkışan telefonlar için verilerin kurtarılamayabileceği konusunda uyarıda bulunuldu.

Adsız tasarım.png

Hata, Google'ın çocuk kullanıcıları, konukları ve kısıtlı profilleri içerdiğini söylediği birden fazla kullanıcı profiline sahip Pixel telefonlarını etkiledi. Bir cihazda birincil kullanıcı olarak birden fazla Google hesabı çalıştıran kişileri etkilemedi. Bu nedenle, sorun yaygın görünmüyor, ancak etkilenenler için gerçek bir sorundu. Bugünün güncellemesiyle, birden fazla kullanıcı profili kullanan Pixel telefon sahiplerinin artık verilerini yedeklediklerinden emin olduktan sonra başka bir kullanıcı profili oluşturmaları veya oturum açmaları güvenlidir.​

Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
çok basit bir hata gibi gözüküyor nasıl en başta anlamamislar

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Çok şikayetciydim bu durumdan rahatladım gercekten

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
aa ne zaman oldu hemen bakmalıyım...

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
pixelde çok fazla batarya kullanımı varmı yokmu ona göre kuacağım

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bendede vardı hatta iadeyi bile düşündüm ama iyiki düzelttiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...