SeedName = "Dirt Seed"
TargetSeed = FindItemID(SeedName)
ready = 0
unready = 0
for _, tile in pairs(GetTiles()) do
if (tile.fg == TargetSeed and tile.readyharvest == 1) then
ready = ready + 1
elseif (tile.fg == TargetSeed and tile.readyharvest < 1) then
unready = unready +1
end
end
LogToConsole("`8 Seed Name : `b"..SeedName)
LogToConsole("`8 Seed ID : `b"..TargetSeed)
LogToConsole("`2 Harvestable Seed :`b "..ready)
LogToConsole("`4 Unharvestable Seed:`b "..unready)
LogToConsole("`5 Total Seed :`b "..ready+unready)
hmm can u explain more but a tutorial video how to do it correctly because im beginnerPkuy denen growtopia hilesinde scriptler yazmaya başladım. Hepsi birilerine bir şekilde faydalı oluyor. Arada bir buraya da bedava scriptler atmaya düşünüyorum işine yarayan olursa kullanır diye.
Başlangıç olarak worlddeki belirttiğiniz ağaçların kaçı büyümüş kaçı büyümemiş onu gösteriyor.(Pkuy'da GrowLauncher sahibi iseniz scripti çalıştırabilirsiniz) (Değilseniz ama kullanmak istiyorsanız bana Discord Özelden yazabilirisiniz.) ( Vindicâ#4401 )
Lua:SeedName = "Dirt Seed" TargetSeed = FindItemID(SeedName) ready = 0 unready = 0 for _, tile in pairs(GetTiles()) do if (tile.fg == TargetSeed and tile.readyharvest == 1) then ready = ready + 1 elseif (tile.fg == TargetSeed and tile.readyharvest < 1) then unready = unready +1 end end LogToConsole("`8 Seed Name : `b"..SeedName) LogToConsole("`8 Seed ID : `b"..TargetSeed) LogToConsole("`2 Harvestable Seed :`b "..ready) LogToConsole("`4 Unharvestable Seed:`b "..unready) LogToConsole("`5 Total Seed :`b "..ready+unready)
hala çalışıyor mu acaba ?Pkuy denen growtopia hilesinde scriptler yazmaya başladım. Hepsi birilerine bir şekilde faydalı oluyor. Arada bir buraya da bedava scriptler atmaya düşünüyorum işine yarayan olursa kullanır diye.
Başlangıç olarak worlddeki belirttiğiniz ağaçların kaçı büyümüş kaçı büyümemiş onu gösteriyor.(Pkuy'da GrowLauncher sahibi iseniz scripti çalıştırabilirsiniz) (Değilseniz ama kullanmak istiyorsanız bana Discord Özelden yazabilirisiniz.) ( Vindicâ#4401 )
Lua:SeedName = "Dirt Seed" TargetSeed = FindItemID(SeedName) ready = 0 unready = 0 for _, tile in pairs(GetTiles()) do if (tile.fg == TargetSeed and tile.readyharvest == 1) then ready = ready + 1 elseif (tile.fg == TargetSeed and tile.readyharvest < 1) then unready = unready +1 end end LogToConsole("`8 Seed Name : `b"..SeedName) LogToConsole("`8 Seed ID : `b"..TargetSeed) LogToConsole("`2 Harvestable Seed :`b "..ready) LogToConsole("`4 Unharvestable Seed:`b "..unready) LogToConsole("`5 Total Seed :`b "..ready+unready)
Scriptler her zaman çalışır fixlenme gibi ihtimalleri yokhala çalışıyor mu acaba ?
1 ekimde atılmış ama grow da genelde hileler zor fix yiyor hala çalışıyor mu ya da fix yediyse başka çalışan hilen var mı?Pkuy denen growtopia hilesinde scriptler yazmaya başladım. Hepsi birilerine bir şekilde faydalı oluyor. Arada bir buraya da bedava scriptler atmaya düşünüyorum işine yarayan olursa kullanır diye.
Lua:SeedName = "Dirt Seed" TargetSeed = FindItemID(SeedName) ready = 0 unready = 0 for _, tile in pairs(GetTiles()) do if (tile.fg == TargetSeed and tile.readyharvest == 1) then ready = ready + 1 elseif (tile.fg == TargetSeed and tile.readyharvest < 1) then unready = unready +1 end end LogToConsole("`8 Seed Name : `b"..SeedName) LogToConsole("`8 Seed ID : `b"..TargetSeed) LogToConsole("`2 Harvestable Seed :`b "..ready) LogToConsole("`4 Unharvestable Seed:`b "..unready) LogToConsole("`5 Total Seed :`b "..ready+unready) [/QUOTE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?