o zaman ucuz games den alıcağım osite kesinlikle güvenilirsteam yaz indirimlerini bekle plati hiç güvenilir değildir.
bide birşey sorabilirmiyim gta 5 mi önerirsin rust mı , rust çok hoşuma gidiyor ama oynayacak ekip bulamayabilirm diye korkuyorumsteam yaz indirimlerini bekle plati hiç güvenilir değildir.
Bence GTA 5 alman daha mantıklı bana göre ekip her zaman olmayabilir. GTA 5 Online zaten illaki birini bulur, tanısırsın, oynarsın.o zaman ucuz games den alıcağım osite kesinlikle güvenilir
Post automatically merged:
bide birşey sorabilirmiyim gta 5 mi önerirsin rust mı , rust çok hoşuma gidiyor ama oynayacak ekip bulamayabilirm diye korkuyorum
teşekkürler cevabın içinBence GTA 5 alman daha mantıklı bana göre ekip her zaman olmayabilir. GTA 5 Online zaten illaki birini bulur, tanısırsın, oynarsın.
ucuz games nerden alıyor sanıyorsun dostum haha oda iyimiş
emin ol güvenilir satıcılar mevcut 1 yıl oldu hesap alalı halen kullanıyorum. @#ExFeitan da benden almıştı.steam yaz indirimlerini bekle plati hiç güvenilir değildir.
Banada Satarmısın ?emin ol güvenilir satıcılar mevcut 1 yıl oldu hesap alalı halen kullanıyorum. @#ExFeitan da benden almıştı.
rust online da varteşekkürler cevabın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?