Benim de aklıma ilk o geldi ama açıkcası ne yapayım bilemedim maddi olarak pek bi değeri yok fakat yani alışmışlık var insan ekipmanlarından kopamıyor bir yerden sonrakisa devre ola bilir cok fazla acip kurcalama dahada bozarsin belki tamir falan oluna bilir
Yenisi almak lazım sanırsam son bi açıp bakıcam içini sonrası mefta zaten teşşekkürler yorumlar içinHerşeyin bir ömrü var dostum cihaz miadını doldurmuş priz bahane
kısa devre yapmıştırArkadaşlar merhaba Platoon'un PL-2591 oyun koluna sahibim yaklaşık 1 yıldır da kullanıyorum bu sabaha kadar biraz önce Fifa oynarken bi an duraksayıp telefona bakmam gerekti. O sırada PC'nin yanındaki prize telefon şarja takmışlar bu sırada hem oyun kapanmış hem de kolun ışığı gitmişti geri geldiğimde. Ne yaptıysam kolu geri getiremedim yandı mı yanmadı mı ya da başka bir sıkıntı mı oldu anlamış değilim. Driverını silip tekrar yükledim fakat nafile. Kolu görmüyor pc takılırken gelen ses de artık gelmiyor. USB portları sağlam denedim. Sizce sorun neden kaynaklıdır ve ne yapmak lazım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Kullandığım kol budur:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?