2020 den önce gelmeyecek yani rtx 2080ti ile kalmayacak piyasaRtx 2080 ti dan daha güçlü mu sanmam :/
daha yapımcı ps4ün ömrü var diyormerakla bekliyorum ps 4 üm kasmaya başladı leş oldu ashdashgd
Benimki temizlenmediği için kasiyodaha yapımcı ps4ün ömrü var diyor
gene sizlerde ps var bende ps3 bile yokBenimki temizlenmediği için kasiyo
al bir tane torx 8 tornavida sök temizle içini pırıl pırıl olsun. aldığımdan beridir 1 kez bile sökmemiştim geçen hafta sökeyim içini temizleyeyim dedim 1-2cm kalınlığında toz tabakası vardı fanın önünde ondan dolayı baya ısınıyordu ısınınca hafif takılmalar yapıyordu.Benimki temizlenmediği için kasiyo
Üşeniyom dostum girdim bir kaç saat oyniyim dedim yok olmadı çabuk isiniyo pc adamdıral bir tane torx 8 tornavida sök temizle içini pırıl pırıl olsun. aldığımdan beridir 1 kez bile sökmemiştim geçen hafta sökeyim içini temizleyeyim dedim 1-2cm kalınlığında toz tabakası vardı fanın önünde ondan dolayı baya ısınıyordu ısınınca hafif takılmalar yapıyordu.
eski kasa ise onlarda sıkıntı varmış zaten, yeni ise temizlemeni ya da temizletmeni tavsiye ederim bozulursa daha çok uğraştırırÜşeniyom dostum girdim bir kaç saat oyniyim dedim yok olmadı çabuk isiniyo pc adamdır
Kardeşim oynuyo ben arada açıp kapatırımeski kasa ise onlarda sıkıntı varmış zaten, yeni ise temizlemeni ya da temizletmeni tavsiye ederim bozulursa daha çok uğraştırır
Ekonomik durumlara bakılırsa gayet normal bir fiyat ki vergi ile 6200'ü bulucağını tahmin ediyorumGuncellendi
Vergisiz on siparis 5900tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?