PlayStation 5 yerine 4 alıp hevesini giderebilirsin diye düşünüyorum çünkü 5'e çıkan oyunlar 4'e zaten çıkıyor, hem daha az masraf. Yani benim düşüncem bu yönde.
ps4 oynadığım zaman çoğu oyun 30 40 fps arası alıyordum. Bende genelde fps oyunları oynadığımdan çok sıkıntı oluyordu warzone apex gibi şuanda xboxtayim MW2 aldım 60 fps sabit alıyorum fakat dediğim gibi ps4 hesabımda sağlam oyunlar var onları 60 fps sabit oynama hissiyatını merak ediyorumps4 varsa aslında gerek yok ama durumun iyiyse bankadan baska kart cıkar veya nakit olarak cek ps5 hissiyatı güzel baya onun dısında pek bi farkı yok
Bilgisayarım var reis çalıştığım için pek zamanım olmuyor tatillerde de oyun oynuyorum. Öyle sadece oyuna yönelik istiyorumYani kalkıp da şimdi pc topla demeyeceğim çünkü bizden bunu duymak istemiyorsun keza toplamak istesen zaten kendin toplarsın o yüzden temiz ikinci el bir cihaz almanı öneririm artan parayla da oyunlarını alırsın
şuanda elimde xbox var onu satıp almayı düşünüyorumhepsi buradada birden fazla kart olayı vardı bi arkadaşından iste taksit taksit ödersin ama tavsiyem elinizdeki ps4 dü satıp öyle almanız
onda haklisin knk gunumuz sartıyla ps5 zor deymezFiyat bakımından bana uzak bir ihtimal olsa bile alabilen için alınabilir ama bütcen el vermiyorsa ps4 alabilirsin brom sonuçta o oyunlar ps4 e de çıkacağı için sorun yaşamadan oynarsın iyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?