PS3 Emulatorü yok diye biliyorum. Hatta Varsa Banada Atın Lütfenkardeşim ps3 emulator yaz internete birsürü video var yapabilirsen
xbox one x de oynanıyor ama ps4 bilmiyorum kanka ama youtubeda vardır
kardeşlerim youtubede anlıyabileceğim bi şekilde olsaydı konuyu açmazdım. BUrdan detaylı yardımcı olucak varsa yazsın.kardeşim ps3 emulator yaz internete birsürü video var yapabilirsen
LİNK ATTIM ÖZELİNE GİR Bİ BAKHangi oyunları indirmek istersin buraya yaz senin için küçük bi araştırma yapayım. Belki pc için düzenlenmiş dosyaları bulabilirim emulatör ile uğraşmazsın. Benim en çok istediğim oyun Zeldaydı ama zelda için mii emulatör lazımdı uzun iş olduğu için hiç uğraşmadım. Hem türkçe olmayan oyunlardan da zevk alamıyorum. Malum hikayeyi anlamadıktan sonra oyun işe yaramıyor.
Asteriks oyununun 2. serisini attın. ben 1. istiyorumHangi oyunları indirmek istersin buraya yaz senin için küçük bi araştırma yapayım. Belki pc için düzenlenmiş dosyaları bulabilirim emulatör ile uğraşmazsın. Benim en çok istediğim oyun Zeldaydı ama zelda için mii emulatör lazımdı uzun iş olduğu için hiç uğraşmadım. Hem türkçe olmayan oyunlardan da zevk alamıyorum. Malum hikayeyi anlamadıktan sonra oyun işe yaramıyor.
Post automatically merged:
LİNK ATTIM ÖZELİNE GİR Bİ BAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?