Gittiğin yola inandıysan attığın adımlardan korkma
Uzman Üye
hayır dostumBenim playstoremde ininal var. yüksek ihtimal ülkeni değiştirdin ve ininal o ülkede yasaklıdır
giriş yapıyorumu knk uyuglamaya felan ? lütfen bi bakarmsın bide ss ata bilcenmi sana zahmet kral ?Kanka Sende Bir Anormallik Var Bende Var Şuan
türkiye sunucus'da yok ininal uygulaması dur ss atıyım googleden de mesela yokBenim playstoremde ininal var. yüksek ihtimal ülkeni değiştirdin ve ininal o ülkede yasaklıdır
knk galibe sende andrid sitem kullanıyorusn ondanknk innal günceleme atıyordu bendede yok sabah
Benimki İPhone Büyük İhtimalle Ondandırtürkiye sunucus'da yok ininal uygulaması dur ss atıyım googleden de mesela yok
++++ dostum seninki iphonemi ? orda var galiba onun uygulama indirme uygulamasında var
evet dostum iphonede varBenimki İPhone Büyük İhtimalle Ondandır
aynn knk bende arama kısmında çıkmıyor 1 2'de galiba android'de yokBende arama kısmına yazınca çıkıyor ama güncelleme var yapmaya tırstımSamsung galaxy J7 kullanıyorum
android knk benim tel galiba ondan yok bende ne play stordede nede teldetelofonun ne senin
Bu bilgi beni çok rahatlattı yeniden eklenmesi (umarım eklenir) genede sağol dostumİninal ile işim yok ama şuan bende playstore dan baktım ama uygulama yok sanıyorum geçici olarak mağazadan kaldırdılar eklenir tekrar.
işte bende yok :dyok bende var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?