AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Aslında bir Poco X3 Pro'm var ama kronik bir işlemci sorunundan dolayı garantiye gönderdim. Büyük ihtimal aynı modelin yenisini yollayacaklar, satıp başka bir modele geçesim var. S22 dışında bir önerin varsa açığım.Benim önerim olarak poco x3 pro s22 de iyi bir telefon ama poco x3 pro ile karşılaştırıldığında özellikle fp açısından poco x3 pro daha avantajlı samsung s22 daha pahalı ve snapdragon 888 işlemciye sahip olmasına rağmen poco x3 pro'nun performansı açısından çok gerisinde kalıyor he bir de s22'nin batarya ömrü poco X3 pro'nun pil ömründen daha düşük haberin olsun bu şekilde tamamen
poco x3 pro güzel telefon hocamArkadaşlar bu iki telefon arasında git gel yaşıyorum, sizce hangisi daha iyidir? Video montaj işleriyle uğraşıyorum oyun ise telefondan sık sık oynamam ama güzel bir deneyim versin isterim, sosyal medyayla haşır neşirim bir de kamerası da benim için önemli.
Şimdiden teşekkür ederim.
x3 pro alabilirsin yurt dışından hem uygun hem kullanışlı ve performanslı uzun ömürlüArkadaşlar bu iki telefon arasında git gel yaşıyorum, sizce hangisi daha iyidir? Video montaj işleriyle uğraşıyorum oyun ise telefondan sık sık oynamam ama güzel bir deneyim versin isterim, sosyal medyayla haşır neşirim bir de kamerası da benim için önemli.
Arkadaşlar bu iki telefon arasında git gel yaşıyorum, sizce hangisi daha iyidir? Video montaj işleriyle uğraşıyorum oyun ise telefondan sık sık oynamam ama güzel bir deneyim versin isterim, sosyal medyayla haşır neşirim bir de kamerası da benim için önemli.
Şimdiden teşekkür ederim
dostum poco direkt oyun telefonu telefondan sık sık oynamıyorsan s22 sosyal medya alanında daha güzel ve şık bir telefon ben s22 almanı öneririmArkadaşlar bu iki telefon arasında git gel yaşıyorum, sizce hangisi daha iyidir? Video montaj işleriyle uğraşıyorum oyun ise telefondan sık sık oynamam ama güzel bir deneyim versin isterim, sosyal medyayla haşır neşirim bir de kamerası da benim için önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?