sey bana imkansız diye birsey yok fotorafda gördügün her oyunun bypassını kendim kodladım
bu arada çok çok teşekür ederim hemen deniyecegim 2 aydır oyun arıyordum bütün oyunlara nerdeyse hile yaptım
online offline hemen Allods online indiriyorum tşkler
bu oyun üzerinden hayatını geçindiren var zengin veletler oynuyor uluslararası bir oyun eğer bir açığını bulursan direk değerlendir manyağı çok oyunun eskiden knight online nasıldı onun gibiAllods online kanka hile imkansız bulamazsın ama chat var knight online gibi düşün oyunu metin 2 gibi eskiden baya popüler bir oyundu şimdi sadece eskilerin oynadığı bir oyun rusların oyunu bu arada
ben bilmiyorum ki ben daha 16 yaşındayımallods da hile yaparsan dostum direk geri dönerim dc varsa beni ekle konuşalım arada muhabbet çok hoş
emre5516 #6761
Post automatically merged:
bu oyun üzerinden hayatını geçindiren var zengin veletler oynuyor uluslararası bir oyun eğer bir açığını bulursan direk değerlendir manyağı çok oyunun eskiden knight online nasıldı onun gibi
çok önemli bir şey sormicakdım ustasuan ne sorucaksın çok merak ediyorum
hem internetim çok kötü 16 mbs aksama kadar zor indire bilirim ama indirdikten sonra 15 dakika icerisinde hile hazır olucaktır methot'a göreallods da hile yaparsan dostum direk geri dönerim dc varsa beni ekle konuşalım arada muhabbet çok hoş
emre5516 #6761
bu oyun üzerinden hayatını geçindiren var zengin veletler oynuyor uluslararası bir oyun eğer bir açığını bulursan direk değerlendir manyağı çok oyunun eskiden knight online nasıldı onun gibi
Knıght online da kasılan güclü çarlar 15 20 bin tl değerinde paralara satıloyordu hatta arabasıyla Knight online çarı takas yapan bile vardı böyle delileri var bu oyununben bilmiyorum ki ben daha 16 yaşındayım
benim icin para önemli değil ki ben zaten oyun kodluyorum boş zamanlarımda ise hile kodluyorum zevkine hem bir rpg oyunu değilmi mesela ben bu oyunuKnıght online da kasılan güclü çarlar 15 20 bin tl değerinde paralara satıloyordu hatta arabasıyla Knight online çarı takas yapan bile vardı böyle delileri var bu oyunun
teşekürler ama burdanda sora bilirsinçok önemli bir şey sormicakdım usta
özelden yazdım ustabenim icin para önemli değil ki ben zaten oyun kodluyorum boş zamanlarımda ise hile kodluyorum zevkine hem bir rpg oyunu değilmi mesela ben bu oyunu
çok seviyorum ama parada yatırmıyorum neden 20 bin tl vermek istesinler ki rpg hesabına
teşekürler ama burdanda sora bilirsin
Detaylı anlatsan güzel olurdu hangi tuşla açılıyor,detected mı,özellikleri neler.Merhabalar arkadaşlar sizlere pb de yaptıgım hileyi gösterecegimBox
+ Bakalım beyenicekmisiniz
Box 2
Son dan 2
+ Gercek son +
Hileyi Beyenen Herkeze Teşekür ederim
Hile Bana Bizat Aittir
Bypass Bana Aittir
hile güzel olmuş eline sağlikMerhabalar arkadaşlar sizlere pb de yaptıgım hileyi gösterecegimBox
+ Bakalım beyenicekmisiniz
Box 2
Son dan 2
+ Gercek son +
Hileyi Beyenen Herkeze Teşekür ederim
Hile Bana Bizat Aittir
Bypass Bana Aittir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?