Pointer Bulma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar herhangi bir oyun olur farketmez oyunlara pointerleri Sadece Cheat Engine ile mi buluyoruz, ve nasıl buluyoruz pointerleri bu konu hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi pls ?

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Her oyun için pointer bulma şekli fark lı mı nasıl oluyor ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
online oyunlar farklı offline farklı online eac falan varsa zor xigncode kullanan varsa hala çok kolay bulursun

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
En son wolftü için 2015 te 4 özellikli bir hile yapmıştım pointerleri hazır bulmuştum ama cheat engine ile daha önce hiç pointer bulmadım ayrıca biraz araştırdım galiba sadece cheat engine ile kod bulunmuyormuş ve galiba c++ ile daha kolay kod bulunuyor

Üye
5 HİZMET YILI
offline oyunların aksine online oyunlarda kullanılması için çıkartıldı bu program

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
en basit ve tek bildiğim chat engine
Ben buldum arkadaşlar Cheat engine ile şuan wolftüye hile bulmak öyle basit değil arkadaşın söylediği gibi çünkü EAC ile korunuyor ancak c++ pointer kodlamayı bilenler bilirler daha basit. hepiniz sağolun konu kilit.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar herhangi bir oyun olur farketmez oyunlara pointerleri Sadece Cheat Engine ile mi buluyoruz, ve nasıl buluyoruz pointerleri bu konu hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi pls ?
şimdi şöyle evet cheat engine sadece oyun değil herhangi bir program için pointer bulmana yardımcı olacaktır. ama şöyleki her kuşun eti bu kadar kolay yenmez cheat engine ünlü bir araç olduğundan read&write teknikleri hemen hemen her oyunun yapımcısı tarafından ignorelanabilir hatta memorynizde cheat engine yazısı yazan boş bir program gördüğü gibi oyun kendini kapatabilir dolayısıyla bunun okumasını kendin yapman daha sağlıklı olacaktır windows.h kütüphanesi dökümanlarında aradığın şeyi bulabilirsin diye düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
şansını dene bir gun online oyunlar için çok uğraşmıştım zamanında

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Az Önce Burda Konusunu Gördüm Bakabilirsin İstersen Detaylı Açıklamışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...